Quick Book

Magische MiniCruise naar Alnwick Castle

De MiniCruise is natuurlijk al een ervaring op zich voor kinderen. Varend op een groot schip naar het Noord-Engelse Newcastle is er aan boord van alles te beleven. In Newcastle brengen jullie een bezoek aan Alnwick Castle, bekend van de Harry Potter films. Een magisch & historisch kasteel waar het hele gezin zich uitstekend vermaakt!

Dit is de ​Magische MiniCruise:

  •  Twee overnachtingen in een comfortabele 4-persoons binnenhut
  •  Entree tickets voor Alnwick Castle
  • ​Een privéchauffeur die jullie van de haven naar Alnwick Castle rijdt en weer terug
  • Bij de 4-daagse Magische MiniCruise een hotelovernachting in het gezellige Newcastle

aan boord 

​Een onvergetelijke ervaring

De spannende reis naar Alnwick Castle begint direct wanneer jullie aan boord stappen van de luxe cruiseferry. Al een onvergetelijke ervaring op zich!

Terwijl het s​chip naar Newcastle vaart, kunnen jullie met z’n allen gezellig dineren in een van de drie restaurants.​ Bekijk een nieuwe film i​n de bioscoop of boek het Kidz' pakket. . ​Jullie overnachten met z’n allen in een comfortabele hut. Uitgerust komen jullie aan in Newcastle.

Alnwick Castle

​het magische kasteel: alnwick

De privéchauffeur staat al klaar als ​jullie van boord stappen bij aankomst in Newcastle. Hij ​rijdt jullie naar het historische Al​nwick Castle, bekend van de Harry Potter films. 

Rondom en binnen de muren van het kasteel zijn meerdere activiteiten voor zowel jong als oud. Ontdek samen de geschiedenis van het kasteel of bezoek een van de tentoonstelling. Natuurlijk mag een lesje bezemsteel vliegen niet ontbreken tijdens deze dag!​​

​​gezin Newcastle

​Nachtje langer in Newcastle

Willen jullie iets langer blijven in Newcastle? Kies dan voor de 4-daagse Magische MiniCruise. Dan verblijven jullie 2 nachten aan boord én een nachtje in een hotel in Newcastle. Extra lang genieten!

Ontdek de bruisende sta​d Newcastle waar kunst, cultuur & shoppen hand in hand gaan.​ In deze kindvriendelijke stad kunnen jullie samen super veel bezichtigen! Breng een bezoek aan één van de vele (vaak gratis) musea in Newcastle.

​​Magische MiniCruise in beeld:

​​​​​​Klik op de afbeelding om te vergroten​


​​ ​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.