Quick Book

Luxe MiniCruise: stijlvol cruisen naar Newcastle

Even helemaal niets: dat is de luxe MiniCruise naar Newcastle. Aan alles is gedacht! Aan boord verblijf je in de ruime en meest stijlvolle hut, uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen én je eigen hutsteward. Wat een luxe!​ Alle elementen voor een comfortabele en zorgeloze reis. 

Dit is de ​​luxe MiniCruise:​

  • ​In stijl op luxe stedentrip naar het Engelse Newcastle 
  • Verblijven in de meest stijlvolle Commodore hut
  • Uitgebreid ontbijtbuffet staat iedere morgen voor je klaar
  • Inclusief bustransfer van de haven naar het centrum van Newcastle​

luxueus REIZEN​

Het echte luxe MiniCruise gevoel krijg je wanneer je verblijft in de meest stijlvolle​​ hutten aan boord. De Commodore hutten zijn ruim, er is een minibar aanwezig, je hebt je eigen hutsteward én je ontbijt is al inbegrepen. Dit is op en top luxe! 

Je maakt je verblijf geheel in stijl af met een diner in het Blue Riband restaurant. Er staan je twee heerlijke avonden aan boord van de ferry te wachten.​​

newcastle: verrassende stad

Een dagje de Engelse stad Newcastle bezoeken: wat te doen? Om de bekende aspecten van de stad te bewonderen is een wandeling langs de rivier de Tyne echt een aanrader. Hier vind je de zeven bruggen dat zeker een fotomomentje waard is! 

Duik in de middag een van de restaurants of pubs in voor een typisch Engelse lunch. Tevens staat Newcastle bekend als dé shopping capital van Noord-Engeland. Wanneer ga jij op luxe MiniCruise?​

​luxe MiniCruise newcastle in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​​​​​​​​​ ​ ​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.