​3-daagse MINICRUISE verrassend NEWCASTLE

Een goed glas wijn bij een prachtige zonsondergang, heerlijk dineren met zeezicht, slapen in een comfortabele hut... Aan boord van de luxe cruiseferry heb je tijd om te ontspannen. Breng een bezoek aan dé shoppingcapital van Noord-Engeland. Maak kennis met typisch Engelse Fish & Chips en authentieke pubs. ​

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:

  • 2 overnachtingen in een comfortabele hut aan boord 
  • De bus wacht op je​ in de haven en brengt je direct naar het centrum van verrassend Newcastle​
  • Newcastle: dé stad met vele shopgelegenheden, leuke hotspots en prachti​ge musea,​ echt een aanrader!​​​
  • Extra bij te boeken: de voordelige maaltijden aan boord volgens ​het ​vernieuwde maaltijdconcept

Varen naar Newcastle

ONTSPANNING BEGINT AAN BOORD

Jouw weekendje weg begint vanaf het moment dat je aan boord​ stapt van de luxe cruiseferry. Onderweg naar Newcastle kun je genieten van alle faciliteiten aan boord. Zo geniet je volop van de reis!

Begin de avond ontspannen met een diner in een van de twee restaurants aan boord. Drink een drankje buiten op het dek en geniet van een prachtige zonsondergang.​ Naar het casino, de bioscoop of bezoek een van de bars behoort ook tot de mogelijkheden aan boord. ​

Newcastle Quayside 

NEWCASTLE​: alles in 1

Deze Engelse stad is dé bestemming voor een weekendje weg! Newcastle is een gezellige, typisch Engelse stad met super veel leuke restaurants en een geweldig stad om te shoppen.  

In Newcastle is alles op loopafstand. Wandel door de straten en bekijk de vele historische gebouwen. Een toffe plek om te shoppen is High ​Bridge Street met kleine boetiekjes en leuke vintage winkels.

3-daagse MiniCruise newcastle in beeld

​​

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.