​MiniCruise naar newcastle

O​p zoek naar een origineel uitje, een romantisch weekendje weg of unieke stedentrip? Dat is een MiniCruise ​n​aar Newcastle. Je hebt de keuze uit vele soorten MiniCruises en combineert deze ultieme cruise-experience met een stedentrip naar het Engelse Newcastle.​
​​​

3-daagse MiniCruise Newcastle

Écht tijd voor iets anders! Een weekendje weg en verblijven op een luxe cruise​ferry, gecombineerd met een dagje naar het Engelse Newcastle.

4-daagse MiniCruise Newcastle

Ontdek deze moderne en upcoming stad tijdens een 4-daagse Mini​Cruise naar Newcastle. Inclusief hotelovernachting zodat je extra lang kunt genieten van jouw MiniCruise.

​​
​​​

Luxe MiniCruise

Reis naar Newcastle in stijl! Een heerlijk ontbijt en luxe commodore kamer inbegrepen voor jouw luxe overtocht.​ Alles geregeld voor een zorgeloos weekendje weg.

​​​

Magische MiniCruise

Voor het hele gezin een onvergetelijk uitje! Bij aankomst in Newcastle worden jullie per privé chauffeur naar het welbekende Alnwick Castle gebracht. Super leuk voor jong & oud.

​​​​

Familie MiniCruise

Even met het gezin ertussenuit? De MiniCruise is een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een zorgeloos weekendje weg voor de ouders. Een en al genieten!

​​​MiniCruise Newcastle: écht tijd voor iets anders

Een stedentrip is van korte duur en daar wil je iedere minuut van genieten. De meest ontspannen manier van reizen is per luxe cruiseferry. Niet het vliegtuig, de trein of met het eigen vervoer, maar al varend naar je bestemming. Per luxe cruiseferry naar Engeland afreizen is al een ervaring op zich. De Mini​Cruise naar Newcastle​ houdt twee avonden aan boord in en een dagje naar de Engelse stad Newcastle. Terwijl het schip naar de kust van Engeland vaart kun jij gezellig tafelen in een van de drie restaurants, naar het casino, de bioscoop of cocktails nippen in een van de bars waar je iedere avond live muziek hebt!

Newcastle is een aanrader!​​

Ga je voor een dag of langer naar het Engelse Newcastle: voor deze stad heb je nooit genoeg tijd! Newcastle klinkt niet direct bij iedereen bekend in de oren maar is een opkomende stad in Engeland ​waar je zeker een keer geweest moet zijn. En als je dan toch een MiniCruise hebt gepland, plak er dan zeker een hotelovernachting bij. Want in de avond leeft de stad helemaal op vol van gezelligheid!

Alle soorten MiniCruises

Er is een MiniCruise voor iedereen! Ga je met je lief een weekendje weg? Kies dan voor de Luxe MiniCruise waarbij je overnacht in een van de luxe Commodore hutten en je ontbijt is inbegrepen. Met het hele gezin een onvergetelijk reisje maken? Bezoek dan met z’n allen het Alnwick Castle kasteel (Harry Potter) met de Magische MiniCruise​ aanbieding. Of de Piraten MiniCruise waarbij de kinderen op ontdekkingstocht gaan aan boord van de ferry.​