​​Kerstshoppen in Londen

Kerstshoppen en Londen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Warenhuis Harrods, kerstmuziek, Christmas grotto's, Hamleys speelgoedwinkel, gepofte kastanjes... Neem je eigen auto mee en ga lekker uitgebreid shoppen en scoor unieke kerstcadeaus voor al je familie en vrienden. Londen gezien? Reis dan door naar een van de andere leuke kerstmarkten in Zuid-Engeland!

Dit is de kerstreis naar Londen:

  • Met jouw auto aan boord van de ferry en binnen twee uur in Engeland
  • Kerstshoppen in de ultieme Kerststad van Engeland​
  • Shop till you drop... of totdat er niks meer in je auto past!

kerst londen aan boord.jpg

​MET DE FERRY NAAR DOVER

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden... zo ook naar Londen. Want Londen is dichterbij dan je denkt! Vanaf Duinkerken ben je met de boot al in twee uur in Londen om te kerstshoppen​ met je eigen auto. De ferry naar Dover is van alle gemakken voorzien. Een bijzondere manier van reizen, waardoor je uitgerust aan je reis begint. Voor je het weet ben je in Engeland aangekomen en kan het kerstshoppen beginnen​!

Kerstshoppen Londen

​KERST IN LONDEN​

Londen ligt op slechts 1,5 uur rijden van Dover en staat met kerst bekend om zijn versierde straten, feestelijk verlichte warenhuizen, etalages en de gezellige kerstsfeer! Ook de bezienswaardigheden zijn nét even feestelijker rond de kerstperiode. Van Big Ben, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Hyde Park tot The London Eye. Tip: begin december worden de lichtjes aangestoken van de kerstboom op Trafalgar Square. 


 

Kerst in Zuid-Engeland

Heb je genoeg gezien van Londen, of wil je in de eerste instantie al meer zien van Engeland. Reis dan door de regio Kent en reis de leukste kerstmarktjes af. Zo vind je een grote kerstmarkt in Canterbury, een verborgen kerstmarkt in Chartwell en vind je heuse lichtshow bij het Blenheim Palace. En dit is slecht het puntje van de ijsberg! Toer jij door Zuid-Engeland deze kerstperiode?

Kerstmarkten en evenementen  


 

​​kerstreis​ Londen in beeld: ​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten
​​​​​
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.