Kerstmarkten en -evenementen in Newcastle 2018

​Rond kerst naar Newcastle? In en rondom Newcastle vind je de leukste kerstmarkten en evenementen. Vanaf half november is het centrum van Newcastle omgetoverd tot een winter wonderland. Kom naar bruisend Newcastle en proef van deze unieke kerstsfeer.

 

Kerstshoppen op de kerstmarkt in Newcastle

Kerstmarkt Newcastle

16 nov - 16 dec 2018 | Grey & Grainger Street 

In het centrum vind je een gezellige internati​onale kerstmarkt en een traditionele kerstmarkt. Vergelijkbaar met een foodmarkt waarbij je allerlei lekkere Europese maar ook lo​kale Britse specialiteiten kunt proeven afgewisseld met unieke kerstcadeau's.​

Newcastle upon Tyne

Winter festival

Vanaf half november 2018 | Newcastle
Kerst is een hele happening in Newcastle. Dit wordt groots gevierd met het jaarlijkse WinterFestival. Dit is niet een festival van één dag maar een programma met zo'n 80 verschillende evenementen die het hele Winterfestival omvat. ​Zo kun je in het Beamish Museum de kerstsfeer in geluid, smaak en geur van vroegere tijden meemaken!

 

Kerst in Newcastle

enchanted parks

4 - 9 dec 2018 | Saltwell Park/Victoria Park 

Het populaire ​kunst avontuur Enchanted Parks in de parken van Newcastle maakt zich voor zes avonden spectakel dit jaar.​​ Tickets voor dit magische event zijn al te koop en gaan altijd ontzettend hard dus wees er snel bij! 

Angel of the North sneeuw

Gateshead christmas village

31 nov - 2 dec 2018 | Gateshead Int. Stadium

Gateshead ligt naast Newcastle, deze twee plaatsen​​ worden gescheiden door de rivier de Tyne. In het laatste weekend​ van november vind je er The Christmas Village: een gezellig kerstevenement voor het hele gezin met allerlei leuke activiteiten.


 

Kerstmarkt bezoek in Newcastle

Grainger market

10 - 16 nov 2018 | Grainger Street

Grainger Market ligt in het hart van bruisend Newcastle. Deze populaire overdekte markt biedt een veelzijdig​ productaanbod en dit jaar zal de markt een week in het teken van kerst staan.

Kerstshoppen Newcastle

Kerst bij Fenwick

14 okt - 21 dec 2018 | Northumberland Street

Last but not least: Fenwick! Elk jaar wordt de etalage van dit warenhuis omgetoverd tot een ware attractie compleet met bewegende poppen en muziek. Dit jaar hebben ze de tweede verdieping van het warenhuis zelfs verbouwd tot Christmas World!