​​​kerstmarkten en -evenementen in londen 2018

​Ben jij in Londen rond de wintermaanden? Bezoek dan zeker een van de evenementen of markten die rondom kerst zijn gepland. ​Tijdens kerst is Londen helemaal omgetoverd tot Winter Wonderland en kan jij je wanen in de typisch Engelse kerstsfeer. Struin de magische kerstmarktjes door!​​

  

Kerstmarkt Londen

LEICESTER SQUARE MARKET

9 nov 2018 - 5 jan 2019 | Leicester Square

Leicester Square wordt in de winter omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Naast het feit dat je hier vele kerstcadeaus kunt scoren, kun je hier ook langs de kerstman. 

Kerstshoppen op de kerstmarkt in Londen

Southbank Centre

half nov 2018 - 1 jan 2019 | Belvedere Road

Southbank Centre is een prachtige locatie om met kerst te bezoeken, dus zet deze plek zeker op je lijstje. Er zijn pop-up restaurants, activiteiten voor jong en oud en er is nog veel meer kerstpret om je vakantie op te vrolijken.
 


 

Samen kerstshoppen in Londen

Hyde Park Winter Wonderland

22 nov 2018 - 5 jan 2019 | Hyde Park

Zelfs de Grinch zou moeite hebben om al het kerstplezier van dit winter wonderland te stelen. De entrée is gratis, met attracties, Santa Land en de vele kerstkraampjes. Meer Kerstsfeer zul je niet vinden. Om toegang te krijgen tot alle activiteiten heb je tickets nodig.

Winterville.jpg

Winterville

Verwacht heerlijke streetfood, feestelijke optredens, winterse filmvertoningen, marktkraampjes en nog veel meer leuke activiteiten in het meest excentrieke kerstdorp van Londen.