​​​kerstmarkten en -evenementen in londen 2017​

​Ben jij in Londen rond de wintermaanden? Bezoek dan zeker een van de evenementen of markten die rondom kerst zijn gepland. ​Tijdens kerst is Londen helemaal omgetoverd tot Winter Wonderland en kan jij je wanen in de typisch Engelse kerstsfeer. Struin de magische kerstmarktjes door!​​

​​​​Kerstmarkt Londen

​​​LEICESTER SQUARE MARKET

10 nov 2017 - 7 jan 2018 | Leicester Square

Leicester Square wordt in de winter omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Naast het feit dat je hier vele kerstcadeaus kunt scoren, kun je hier ook langs de kerstman. Of koop een kaartje en ga in de avond naar de circustent voor de cabaretshow ​'La Soirée'.

Kerstshoppen op de kerstmarkt in Londen

​​​​SOUTHBANK CENTRE​

1 dec 2017 - 1 jan 2018 | Belvedere Road

​​​Het Soutbank Centre Winter Festival bestaat uit vele leuke ​​kraampjes waar je leuke cadeautjes kunt scoren of een lekker hapje kunt eten met uitzicht op het reuzenrad van Londen. ​​Wil je een actieve uitdaging, ga dan langs de Bump Roller Disco waar je op hits kunt rollerschaatsen.
Samen kerstshoppen in Londen

​​HYDE PARK WINTER WONDERLAND

17 nov 2017 - 1 jan 2018 | Hyde Park

​Winter Wonderland is een van de grotere kerstevenementen in Londen. Het Hyde Park is gevuld met attracties, een circus en speciaal voor het 10e jubileum; een ijskoninkrijk. Daarnaast zijn er veel spectucalaire shows, is er live muziek en ​een eskimo bar waar je een ijskoud drankje kunt doen. 
Kerst in Londen

​​CHRISTMAS LIGHTS BIKE TOUR

17 nov 2017 - 6 jan 2018 | Southbank Londen

Tijdens deze periode ​kun je elke dag vanaf half 4 een 3-uur durende fietstour door Londen maken. Met deze fietstour kom je langs alle hoogtepunten van Londen​​, zoals de Big Ben, de verschillende kerstmarkten en de versierde etalages van Harrods.
​​​Shoppen met kerst

KERSTMIS IN KEW

22 nov 2017 - 1 jan 2018 | Kew Gardens

Ook dit jaar worden de Royal Botanical Gardens omgetoverd tot een waar licht spektakel. De tuinen zijn verlicht door meer dan 60.000 lampjes. Terwijl je hier wandelt zingen de bomen klassieke kerstliedjes. Kinderen kunnen een bezoekje brengen aan de kerstman. ​
Winter in Londen

​​SCHAATSEN IN LONDEN

26 okt 2017 -  14 jan 2018 | Londen ​

Heb je naast al dat geshopt ook zin in een actieve bezigheid? Dan kun je op meerdere plekken in Londen even een rondje schaatsen. De eerste schaatsbaan gaat open op 26 oktober en de laatste sluit 14 januari. ​Veel van de schaatsbanen zijn omringd door versierde bomen en leuke kerstlichtjes.

Boek een kerstcruise naar Londen