​​​kerstmarkten en -evenementen in londen

​Ben jij in Londen rond de wintermaanden? Bezoek dan zeker een van de evenementen of markten die rondom kerst zijn gepland. ​Tijdens kerst is Londen helemaal omgetoverd tot Winter Wonderland en kan jij je wanen in de typisch Engelse kerstsfeer. Struin de magische kerstmarktjes door!​​


​​​​Kerstmarkt Londen

​​​leicester square market

Locatie: Leicester Square​
Wanneer: ​​​van ​​11 november t/m 8 janu​​​ari​
​Het welbekende Leicester Square wordt in de wintermaanden omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Naast het feit dat je hier vele kerstcadeaus kunt scoren, is er ook de mogelijkheid om langs de kerstman te gaan. Of koop een kaartje en ga in de avond naar de circustent voor de cabaretshow ​'La Soirée'.
Kerstshoppen op de kerstmarkt in Londen

​​​​southbank centre​

Locatie: Belvedere Road
​​Wanneer: van 23 november t/m 22 januari
​​​Het Soutbank Centre Winter Festival bestaat uit vele leuke ​​kraampjes waar je leuke cadeautjes kunt scoren of een lekker hapje kunt eten met uitzicht op het reuzenrad van Londen. ​​Wil je een actieve uitdaging, ga dan langs de Bump Roller Disco waar je op hits kunt rollerschaatsen.
Samen kerstshoppen in Londen

​​hyde park winter wonderland

Locatie: Hyde Park
Wanneer:​​ van 18 november t/m 2 januari​
​Winter Wonderland is een van de grotere kerstevenementen in Londen. Het Hyde Park is gevuld met attracties, een schaatsbaan en een reuzenrad van 60 meter hoog. Daarnaast zijn er veel spectucalaire shows, is er live muziek en ​een eskimo bar waar je een ijskoud drankje kunt doen. Genoeg te doen in Hyde Park.
Kerst in Londen

​​christmas lights bike tour

Locatie: verscheidene plekken in Londen 
Wanneer: van 18 november t/m 6 januari​
Tijdens deze periode ​kun je elke dag vanaf half 4 een 3-uur durende fietstour door Londen maken. Met deze fietstour kom je langs alle hoogtepunten van Londen​​, zoals verschillende kerstmarkten, Harrods en maak je een stop bij Hamley's, de oudste speelgoedfabriek van de wereld. 
​​​Shoppen met kerst

Kerstmis in Kew

Locatie: Royal Botanical Gardens 
Wanneer: van 23 november t/m 2 januari​
Dit is het vierde jaar dat de Royal Botanical Gardens worden omgetoverd tot een waar licht spektakel. Je kan door de tuinen wandelen, verlicht door meer dan 60.000 lampjes. Onderweg zingen de bomen klassieke kerstliedjes. Kinderen kunnen hier ook een bezoekje brengen aan de kerstman. ​
Winter in Londen

​​schaatsen in londen

Locatie: verspreid door Londen 
Wanneer: tijdens de wintermaanden ​
Naast al het geshop heb je misschien ook wel zin in een actieve bezigheid, ​dan kan je op meerdere plekken in Londen even een rondje schaatsen. De eerste schaatsbaan gaat open op 27 oktober en de laatste sluit 25 februari. ​Veel van de schaatsbanen zijn omringd door versierde bomen en leuke kerstlichtjes.

Boek een kerstcruise naar Londen