Kerstmarkten en -evenementen in Newcastle

​Rond Kerst naar Engeland? In en rondom Newcastle vind je de leukste kerstmarkten en evenementen. Vanaf half november is het centrum van Newcastle omgetoverd tot een winter wonderland. Kom naar bruisend Newcastle en proef van deze unieke kerstsfeer.

​​Kerstmarkt Newcastle

Grey Street & Graigner Street | 14 - 29 november
Er is weer een gezellige continentale kerstmarkt met Franse crêpes, Belgische wafels en Duitse bradwurst. Óf kies voor de traditionele kerstmarkt met verschillende lokale producten.

 

​Winter festival

Newcastle Cent​re 
Ook in 2015 maakt Newcastle zich op het magische Winter Festival. Grote lichtparades 
en kerstuitingen schitteren door het gehele centrum van Newcastle. ​Tickets zijn beschikbaar vanaf half oktober. 

 

Graigner Market

Graigner Street 
Graigner Market ligt in het hart van bruisend Newcastle. Deze populaire overdekte markt biedt een gigantisch productaanbod en ook met de kerstmaanden is het binnen extra gezellig.​​

​Enchanted Parks

Saltwell Park/Victoria Park
​Het populaire ​kunst avontuur Enchanted Parks in de parken van Newcastle maakt zich op voor alweer de tiende editie.​​ Tickets voor dit magische event zijn beschikbaar vanaf half oktober. ​​

​Traditioneel Beamish

Beamish | 14 november - 24 december
Zeer nabij Newcastle ligt het traditionele dorpje Beamish. Ieder weekend gaat het dorpje terug in de tijd. In romantische kerstsferen kun je gaan genieten van de traditionele kerstvieringen.
​​

​Middeleeuwse Kerstmarkt

Black Gate en Castle Keep | 12 - 13 december
De Middeleeuwse kerstmarkt​ keert dit jaar voor de tweede keer terug. Stalletjes met eten, drinken, ambachtsproducten, orginele cadeaus, kunst en meer is er te vinden op deze sfeervolle markt. 


​Kerstmarkten- en evenementen Newcastle in beeld:​

​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten