​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kerstshoppen in Engeland

Kerst is voor velen de gezelligste periode van het jaar. In Engeland is dat niet anders, want ook hier pakken ze uit met feestelijk versierde straten en gezellige kerstmarkten. Veel moeite zal het dus niet kosten om originele cadeaus te vinden. Ga kerstshoppen in Newcastle, of in Londen en andere leuke plaatstjes in Zuid-Engeland.

Extra voordeel: al je volle tassen en kerstcadeaus kunnen gewoon mee op onze ferry​!

​Kerstshoppen in Newcastle

De feestelijk versierde straten geven het kerstshoppen in de Engelse shopwalhalla Newcastle jou het magische kerstgevoel.  

Boek een KerstCruise naar het sfeervolle Newcastle en ervaar de typisch Engelse kerstsfeer. Fonkelende lichtjes, vrolijke Christmas Carols en prachtige etalages sieren de straten in deze gezellige tijd.

Boek jouw KerstCruise nu al vanaf € 98 p.p.

 

shoppen in Londen

Shoppen en Londen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vaar voordelig, ga lekker shoppen, neem de auto mee en rijd via het romantische Kent naar deze wereldstad.

Bezoek de gezelligste kerstmarkten en de betoverende evenementen. We hebben al wat tips voor je!

Reis nu voordelig naar Dover met een 5-daags retour al vanaf € 84

  

​Kerstmarkten in Newcastle

Maak er een ontspannen en feestelijke tijd van! De allerleukste kerstmarkten in Newcastle hebben we voor je op een rijtje gezet.

En deze kerstevenementen in Newcastle mag je eigenlijk ook niet missen.  ​

 

​SHOPPEN in Londen

De feestelijke sfeer en de voorpret van kerstmis moet je een keer in Londen meegemaakt hebben. Maak kennis met de Engelse cultuur tijdens een bezoek aan de allerleukste kerstmarkten of kerstevenementen.

Genoeg inspiratie! Niet alleen voor in de stad Londen maar ook voor de kerstsfeer in de omgeving van Londen in Zuid-Engeland.

Kerstmarkten en evenementen Londen  ​​

 
 
 
 
 


​​​ 653x300_kerst_image_offer (002).jpg