Quick Book

​reis per ferry van ijmuiden naar Newcastle

Deze zomer nog op vakantie naar natuurrijk Schotland! Adembenemende landschappen, een interessante historie en ultieme gastvrijheid. Zodra je aan boord stapt van de luxe ferry van IJmuiden naar Newcastle begint de vakantie direct, met een goed glas wijn en een heerlijk diner aan boord.

Ontspannen naar Schotland deze zomer:

    • Rondreizen door het natuurrijke Schotland
    • Comfortabel reizen met je eigen auto
    • Dagelijks vertrek per luxe cruiseferry
    • De noordelijkste route naar Schotland

boek nu voor vertrek 2017​

​​

ferry naar Newcas​tle​

Tijd voor vakantie, tijd voor jezelf. Reis onbezorgd naar Schotland met de ferry en eigen auto aan boord. Laat de bagage achter in de comfortabele hut en geniet ontspannen van de overtocht.
De boot van IJmuiden naar Newcastle vertrekt in de namiddag, het perfecte moment om aan te schuiven in één van de bars of restaurants. Dineer op zee in het Explorers Steakhouse of kies voor à la carte dineren. Voor een uitgebreid dinerbuffet met vele vis- en vleesgerechten, kun je terecht in het 7 Seas Buffetrestaurant. In de bars aan boord heb je een ruime keuze uit verschillende dranken en geniet je van live muziek in de Columbus Club. Tevens is er een bioscoop en casino aan boord.

Na een gezellige avond verblijf je in je eigen hut waar je de volgende morgen uitgerust wakker wordt om je reis door Schotland te beginnen. ​​​​

JOUW BESTEMMING...

...is Schotland. De overtocht van IJmuiden naar Newcastle is vanaf Nederland de kortste en meest comfortabele route per ferry. ​

Doordat je je eigen auto mee neemt, ben je vrij om te gaan waar je wilt en kom je op plekken die je anders niet zou bezoeken. De reis start in het noorden van Engeland waar je langs de welbekende Hadrian's Wall rijd en het bereiken van de​ grens tussen Engeland en Schotland is zeker een fotomoment waard. ​Nog een tip: Bezoek een van de vele Schotse eilanden of de Hebriden.

Schotland heeft een heuvelachtig landschap en heeft in alle seizoenen zijn charme. De natuur bloeit prachtig in het voorjaar en kleurt goud in het najaar. Tijdens de zomer ontdek je het prachtige groene landschap van Schotland én kun je ook genieten van een dagje aan het strand. Gastvrij, ongerept en rijk aan historie. Zoveel te zien en te ontdekken dat één vakantie waarschijnlijk niet genoeg is...

​​

overtocht IJmuiden - Newcastle in beeld

​​​

Klik op de afbeelding om te vergroten​

 BOEK NU VOOR VERTREK 2017​

​​

Schitterend Engeland

HANDIG OM TE WETEN!

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.