​reis per ferry van ijmuiden naar Newcastle

Schotland, zo dichtbij! Adembenemende landschappen, interessante historie en ultieme gastvrijheid. Aan boord van de luxe ferry ​naar Newcastle bevinden zich verschillende restaurants en bars. Je overnacht in een comfortabele hut terwijl het schip 's nachts rustig verder vaart richting Newcastle, op slechts een uurtje van de Schotse grens.

Dit is de overtocht IJmuiden - Newcastle:​

  • Twee overnachtin​gen ​​in een comfortabele hut
  • Eigen auto mee aan boord
  • De noordelijkste route naar Schotland
  • 15% vroegboekvoordeel voor reizen in 2017
  • Gratis wijzigen & annuleren t/m 28 februari 2017
  Bekijk hier de vroegboekvo​orwaarden

  Ferry IJmuiden Newcastle​​​​
  ​​​​
  FERRY NAAR NEWCASTLE​

  Reis comfortabel naar Schotland per ferry. Gemakkelijk aan en van boord rijden met de auto. Aan boord van de ferry zijn er veel faciliteiten om van te genieten. Dineer in één ​van de vele restaura​nts, kijk een film in de bioscoop of beproef het geluk in ons casino aan boord.
  Proost op de vakantie in een van de bars en geniet van live muziek. 's nachts overnacht je in een comfortabele hut terwijl het schip verder ​vaart. De volgende ochtend word je uitgerust wakker om de reis door Schotland te beginnen. ​​​​

  ​​​Ferry IJmuiden Newcastle​​
  ​​
  DE bestemming​...

  ...is Schotland. De overtocht van IJmuiden naar Newcastle is de kortste en meest comfortabele route per ferry. ​Vertrouwd met de eigen auto, ben je vrij om te gaan waar je wilt. De reis start in het noorden van Engeland op slechts een uur rijden van de​ grens.
  Schotland heeft een heuvelachtig landschap en heeft in alle seizoenen zijn charme. De natuur bloeit prachtig in het voorjaar, kleurt goud in het najaar en volledig groen in de zomer. Gastvrij, ongerept en rijk aan historie. Dat is Schotland!​​​

  ​​​​​overtocht IJmuiden - Newcastle in beeld
  Klik op de afbeeldingen om te vergroten
  ​​​​​

  ​ ​  ​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.