meivakantie engeland 2016

Het is zover: de meivakantie! Om het nog onvergetelijker te maken heeft DFDS de mooiste aanbiedingen voor jou. Ga je met je kinderen de Schotse natuur ontdekken? Of ga je met de hele familie naar Newcastle? Eén ding s​taat in ieder geval wel vast. DFDS brengt jullie naar jullie bestemming. Geniet van een heerlijke meivakantie in Engeland!

 
​​meivakantie AANBIEDINGEN 2016
​​​​
​​​​
Wildlife Mini​Cruise​ 
Reis met DFDS naar ​Newcastle en ontdek dat vakantie leuk en leerzaam kan zijn! 's Morgens kunnen jullie meedoen aan de Sunrise Deck Watch en wie weet spotten jullie wel een dolfijn of een walvis!
​​

Ontdek Schotland met het gezin

In de meivakantie samen naar het​ Winnock Hotel: middenin Schotland. Dé uitvalbasis om te genieten van de natuur, gastvrijheid & de heerlijke Schotse keuken. Reis nu met 30 euro korting p.p.

​​

Nieuwe Schepen
Vaar comfortabel met onze nieuwe schepen vanaf Calais naar Dover. Om dit te vieren ontvang je nu maar liefst 25​% korting op een 5-daags retour naar Dover. Wanneer vertrekken jullie​?​​

30 APRIL 2016 T/M ​​8 MEI 2016​

Wanneer je een aanbieding boekt bij DFDS is een onvergetelijke vakantie gegarandeerd. Zo kan je via DFDS een weekend verblijven in Newcastle. Heb je zin om langer op reis te gaan? Dan is het mogelijk om door te reizen naar de rest van Engeland of breng een bezoek aan Schotland. Alle aanbiedingen zijn voor de perfecte meivakantie in Engeland afgestemd. 

De vakantie begint direct zodra je aan boord stapt, waai lekker uit op zee en beleef een leuke tijd met je familie! Op de cruiseferry is jouw meivakantie namelijk al begonnen. Uiteten in één van de heerlijke restaurants aan boord, een drankje onder het genot van live muziek of de nieuwste films zien in de bios. Het kan allemaal. 

In een comfortabele hut ontspan je terwijl de ferry jullie naar de haven brengt. Uitgerust begint jullie meivakantie. 

TIPS VOOR DE MEIVAKANTIE ENGELAND

Newcastle is dé plek voor een weekendje weg met je familie. Binnen 3 dagen kunnen jullie zoveel doen. Shoppen in de grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Engeland, musea voor jong en oud en echt authentheik engels gevoel. 

Engeland bereik je snel wanneer je met de ferry naar Dover reist. Met de nieuwste schepen kom je compleet uitgerust aan in Dover. Bezoek het safaripark in Engeland! Port Ly​mpne Wild Animal Park een van de grootste dierenparken in Groot-Brittannië en zeker de moeite waard om te bezoeken!​

Schotland​ is dé plek voor vakantiegangers die opzoek zijn naar natuur, rust en geschiedenis. De kortste route naar Schotland: met de cruiseferry naar Newcastle. binnen een uur rijd je al Schotland binnen. Kies voor een autovakantie of een ander hotel arrangement voor in de meivakantie​. Jullie meivakantie 2016 wordt ongetwijfeld onvergetelijk leuk!

DE meivakantie in ENGELAND IN beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.