DFDS Seaways voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot 's werelds beste ferrymaatschappij

IJmuiden, 12 december 2014

Op het prestigieuze World Travel Awards Gala heeft DFDS Seaways voor de vierde keer de award gewonnen voor ‘s werelds beste ferrymaatschappij.

The World Travel Awards zijn de Oscars van de toeristische sector. Winnaars worden gekozen door een vakjury van professionals uit de sector en door consumenten.

“Wij hebben klantenservice hoog in het vaandel staan dus wij zijn zeer trots dat we voor het vierde jaar op rij deze belangrijke waardering krijgen. Het is dan een groot compliment voor onze medewerkers die zich hier elke dag voor inzetten”, aldus Teun Wim Leene, Country Manager DFDS Seaways Benelux. .

“De vakantie van onze gasten begint zodra ze bij ons aan boord stappen. We vinden het dan ook belangrijk om de hoogste kwaliteit te bieden, zodat iedereen een onbezorgde tijd aan boord van onze cruiseferry’s beleeft. Wij blijven dan ook investeren in onze vloot en dienstverlening om ook in de toekomst dit kwaliteitsniveau kunnen behouden”, vervolgt Dhr. Leene.

DFDS Seaways beschikt over een uitgebreid routenetwerk. Voor inwoners van de Benelux zijn vooral de routes tussen IJmuiden - Newcastle, Duinkerken - Dover en Calais - Dover populair. Voor meer informatie, ga naar de website van DFDS Seaways.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze marketingafdeling.