DFDS Seaways wint voor de derde keer op een rij award voor 's werelds beste ferrymaatschappij

IJmuiden, 2 december 2013 - Op het prestigieuze World Travel Awards Gala in Doha, Quatar is DFDS Seaways voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘s werelds beste ferrymaatschappij.

The World Travel Awards zijn de belangrijkste prijzen in de toeristische sector. Winnaars worden gekozen door een vakjury van professionals uit deze sector en door consumenten. Eerder dit jaar, in augustus, werd DFDS Seaways uitgeroepen tot Europa’s beste ferrymaatschappij. Mede genomineerden waren onder andere Stena Line en P&O Ferries.

“Wij zijn trots dat we voor het derde jaar op rij deze belangrijke waardering krijgen. Het is een erkenning voor de goede en klantvriendelijke service die we zo hoog in het vaandel hebben staan. Het is een groot compliment naar alle medewerkers die zich dagelijks met veel toewijding inzetten”, aldus Teun Wim Leene, Country Manager DFDS Seaways Benelux.

“Wij vinden het belangrijk dat de vakantie van onze gasten begint zodra ze bij ons aan boord stappen. Wij streven er naar om de hoogste kwaliteit na te bieden, zodat iedereen een heerlijke tijd aan boord van onze ferry’s beleeft. Wij blijven daarom ook investeren in onze vloot en dienstverlening zodat we ook in de toekomst dit kwaliteitsniveau kunnen behouden”, vervolgt Dhr. Leene.

DFDS Seaways beschikt over een uitgebreid routenetwerk. Voor inwoners van de Benelux zijn met name de routes tussen IJmuiden - Newcastle, Duinkerken - Dover en Calais - Dover populaire verbindingen.