Vacatures

Onze Organisatie

DFDS is één van de grootste ferrymaatschappijen van Europa en heeft een netwerk van 30 routes, met 50 schepen voor passagiers en vracht. Het in 1866 opgerichte bedrijf is vooruitstrevender dan ooit. Met ca. 6000 professionals, werkend op het hoofdkantoor in Kopenhagen of op één van de 50 verkoopkantoren in Europa, wordt continu gewerkt aan het steeds verder verbeteren van onze dienstverlening. Voor het 5e jaar op rij zijn we World Travel Awards Winner en mogen ons World’s Leading Ferry Operator noemen.

Bij de organisatie in IJmuiden wordt met 38 collega’s gewerkt aan het verder uitbouwen van de (passagiers)routes IJmuiden-Newcastle, Duinkerken-Dover en Calais-Dover. 

 In onze organisatie heerst een informele en resultaatgerichte sfeer. Doordat we als bedrijf continu in beweging zijn is er volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën.

De afdeling marketing bestaat uit 8 professionals. In verband met het vertrek van één van de collega's zoeken wij voor het online marketing team per 1 mei een:

E-commerce Medewerker (37,5 uur)

De functie

In deze afwisselende functie ben je onderdeel van een hecht team waar e-commerce en de passie voor reizen op de eerste plaats staat. "Digital first" is leidend binnen DFDS. De werkomgeving is dynamisch en de aanpak pragmatisch en nuchter.

Ben jij een resultaatgerichte E-commerce Medewerker die het als een uitdaging ziet de User Experience op onze website en onze bookingsfunnel naar een hoger level te tillen en zo meer online sales te genereren? Ben jij commercieel en is digital jouw tweede naam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Er liggen nog volop mogelijkheden om onze online omgeving te optimaliseren en we verwachten dat jij deze uitdaging met twee handen aangrijpt. Aan de hand van optimalisatie van onze online kanalen behaal je het beste rendement. Daarnaast zet je onze producten uit bij externe e-commerce partners.

Wij zoeken een enthousiaste en commerciële kandidaat met een brede interesse in e-commerce. Je komt zelf met initiatieven en stelt duidelijke, realistische doelen die je samen met je collega's uitvoert.

De hoofdtaken zijn:

 • Producten uitzetten bij externe e-commerce partners
 • Verantwoordelijk voor het succes en de groei van onze website en bookingsfunnel
 • Actief aandragen van ideeën om conversies te verhogen en de klantervaring te verbeteren
 • Aanpassen en verbeteren van teksten en afbeeldingen in onze online kanalen
 • Focus op een optimale customer journey
 • Actief bijdragen aan online campagnes

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Talent en grote interesse voor e-commerce
 • Goede basiskennis in e-commercevaardigheden
 • Kennis van online tools
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Commercieel inzicht en resultaatgericht
 • Ambitieus en de drive om jezelf continue te verbeteren/ontwikkelen
 • Pro-actief, initiatief en lef
 • Geen 9-17 mentaliteit

Deze functie betreft een fulltime dienstverband (37,5 uur)
In deze functie rapporteer je aan de online manager.

Wat bieden wij?

Ons bedrijf kent goede arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, 28 vakantiedagen, vrij reizen aan boord van onze schepen incl. voordelig shoppen aan boord, trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een fruitmand op kantoor, DFDS stimuleert talent en biedt veel groeimogelijkheden.

Reageren:

Is dit de baan waarin jij je creatieve en commerciële ei kwijt kunt? Stuur dan je (korte) brief met motivatie en CV  a.s. naar https://dfds.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/79450

Wil je eerst meer informatie; bel dan met Geeke Hengst, Online Manager op 0255-546620 of Rianne Pels, Manager HR & Operations (0255-546612).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.​

Vacatures Vlaardingen

Op ons kantoor in Vlaardingen is men verantwoordelijk voor de vrachtroutes Rotterdam – Felixstone en Rotterdam - Immingham. Hier zijn momenteel geen openstaande vacatures. Voor open sollicitaties kun je een email sturen naar dfds.job.nl@dfds.com.​

​Open sollicitatie

Je bent altijd van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. Deze kun je sturen naar nlpersoneel@dfds.com t.a.v. 'Personeelszaken'.

Wil je graag werken aan boord van de schepen, dan verwijzen we je g​raag naar dit formulier​.​