​Kerstshoppen in Engeland of Schotland

Kerst is voor ​velen de gezelligste periode van het jaar. In Engeland en Schotland is dat niet anders. Ontdek vanaf eind november de leukste kerstmarkten, scoor originele cadeaus en geniet van de sfeer in de stad tijdens een weekendje kerstshoppen in Newcastle, Edinburgh of Londen en omgeving.​

​​Kerstshoppen in Newcastle​

​De feestelijk versierde straten geven het kerstshoppen in de Engelse shopwalhalla Newcastle jou het ultieme kerstgevoel.  


​Ker​stshoppen in Edinburgh

Met kerst is de Schotse hoofdstad in volledige kerstsfeer. Geniet van magisch mooi Edinburgh terwijl jij je kerstinkopen doet.  

 

​Ker​stshoppen in Londen

Kerstshoppen en Londen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vaar voordelig, ga lekker shoppen en neem de auto mee. 

Kerst vieren aan boord​​

Op een bijzondere manier Kerst​ vieren? Dit jaar hebben wij een exclusieve afvaart in kerstsferen en speciale kerstmenu's!  

​Combineer Kerst & voetbal ​

Jouw Kerst combineren met een spannende voetbalwedstrijd? Newcastle United - Everton zal op eerste kerstdag de strijd met elkaar aangaan. 

​Kerstshoppen Engeland
Kerstshoppen in Engeland? Boek dan een KerstCruise naar het sfeervolle Newcastle en ervaar de typisch Engelse kerstsfeer. Fonkelende lichtjes, vrolijke Christmas Carols en prachtige etalages sieren de straten in de gezellige decemberdagen. Maak kennis met de Engelse cultuur, terwijl je een van de gezellige kerstmarkten bezoekt. De kerstmarkten in Newcastle zijn op diverse data van half november tot half december te bezoeken. Of ga kerstshoppen in Londen met je eigen auto en rijd via het romantische Kent naar deze wereldstad.

 
KERSTSHOPPEN in schotland
Ook Edinburgh is een bezoek meer dan waard. Het is zonder meer de mooiste stad van Europa. Deze stad is altijd een plaatje om te zien, zeker wanneer zij sfeervol verlicht is. Met een prachtige winkelstraat, leuke kerstmarkten​ en een schaatsbaan zul je je in de Schotse hoofdstad goed vermaken. Waar ga jij kerstshoppen in 2015? Engeland of Schotland? Of allebei?​