​​Kerstshoppen in Londen

Kerstshoppen en Londen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Warenhuis Harrods, kerstmuziek, Christmas grotto's, Hamleys speelgoedwinkel, gepofte kastanjes... Neem je eigen auto mee en ga lekker uitgebreid shoppen en scoor unieke kerstcadeau's voor al je familie en vrienden​, want wij kennen geen bagagelimiet!

Dit is de KerstCruise Londen:

  • Met jouw auto aan boord van de ferry en binnen twee uur in Engeland
  • Kerstshoppen in de ultieme Kerststad van Engeland​
  • Shop till you drop... DFDS rekent geen bagegelimiet!
Overtocht Dover opweg naar de kerst in Londen

MET DE CRUISEFERRY NAAR dover

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden... zo ook naar Londen. Want Londen is dichterbij dan je denkt! Vanaf Duinkerken ben je met de boot al in twee uur in Londen om te kerstshoppen​ met je eigen auto.
 
De ferry naar Dover is van alle gemakken voorzien. Van eetgelegenheden tot First Class Lounge (upgrade) waar je even heerlijk kunt ontspannen. Een bijzondere manier van reizen, waardoor je uitgerust aan je reis begint. Voor je het weet ben je in Engeland aangekomen en kan het kerstshoppen beginnen​!
Kerstshoppen Londen

​KERST IN LONDEN​

​Londen ligt op slechts 1,5 uur rijden van Dover en staat met kerst bekend om zijn versierde straten, feestelijk verlichte warenhuizen, etalages en de gezellige kerstsfeer! Ook de bezienswaardigheden zijn nét even feestelijker rond de kerstperiode. Van Big Ben, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Hyde Park tot The London Eye. Genoeg van het shoppen? Ga lekker schaatsen op de schaatsbaan of opwarmen in een van de gezellige pubs. Tip: begin december worden de lichtjes aangestoken van de kerstboom op Trafalgar Square. 

​​kerstcruise​ Londen in beeld: ​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten
​​​​​
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.