Kerstshoppen in magisch Edinburgh

Edinburgh is altijd een plaatje... ​​maar in de kerstperiode is het helemaal magisch mooi! Je kunt gaan kerstshoppen op Princes Street, een rondje schaatsen, opwarmen met een glaasje glühwein op de kerstmarkt of genieten van het prachtige uitzicht over de stad vanuit het reuzenrad. Binnen 2 uur ben je al in Edinburgh vanaf Newcastle!​

Dit is de 5-daagse citytrip ​Edinburgh:

  • Twee overnachtingen in een comf​ortabele 2-persoons binnenhut
  • Vervoer van je auto aan boord
  • Twee hotelovernacht​ingen o.b.v. logies en ontbijt
  • Goedkoop kerstshoppen door de lage koers van de pond.

Met de ferry naar Engeland om te kerstshoppen in Edinburgh

​​kerst begint aan boord

Vanaf het moment dat je aan boord stapt begint het kerstfestijn​​. Onderweg kun je gebruik maken van alle faciliteiten die aan boord aanwezig zijn​. Zo geniet je volop tijdens het reizen.

Begin de avond ontspannen met een heerlijk diner in een van de drie restaurants aan boord. Na het diner kun je genieten van een drankje in een van de gezellige bars.​ Na een gezellige avond, word je wakker met de kust van Newcastle in zicht. Na twee uur rijden kan het shopavontuur in Edinburgh beginnen! 

​​​​​​​Schaatsen tijdens kerst in Edinburgh

​Kerst in Edinburgh 2017​

Edinburgh geeft je een wonderlijk wintergevoel rondom de kerstperiode. Zo is de winkelstraat Princes Street prachtig versierd (bezoek Santa en de gigantische kerstafdeling in Selfridges) en heerst er een ultieme kerstsfeer op Royal Mile.

Voor hét ultieme winterse gevoel kun je vervolgens schaatsen bij Princes Street Gardens, met het prachtig verlichte Edinburgh Castle op de achtergrond. Na het schaatsen kun je even opwarmen met warme glühwein op de traditionele kerstmarkt en 's avonds ga je​ overnachten in een comfortabel hotel.

de ​​citytrip Edinburgh in beeld:​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.