Informatie voor vertrek

Is jullie reis al volledig door ons geregeld, dan is het fijn om goed voorbereid op reis te gaan. Zo komen jullie niet voor onverwachte zaken te staan. Hieronder vind je alle informatie over de reis, hotels, bagage, inchecken en het vaarschema van onze ferry's.

Inchecken

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen gelden voor groepen speciale incheckprocedures. De inchecktijden worden nadrukkelijk vermeld in de bevestiging.  ​


 

Reisdocumenten

Het is belangrijk om voor vertrek alle reisdocumenten op orde te hebben. Lees hier alle info​rmatie met betrekking tot Reisdocumenten. Wij ontvangen onderstaande documenten graag ingevuld per e-mail.


Havens en parkeren​

Aan de hand van een parkeerkaart kan de auto bij de terminal in IJmuiden geparkeerd worden. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de pendelbus vanaf het Amsterdam CS naar de haven van IJmuiden. Hier vind je meer informatie over de havens en parkeren

Vaarschema's

Net zoals andere vervoersmaatschappijen kunnen onze schepen ook vertragen door het weer of andere omstandigheden. Via actueel​ zullen wij je zo goed mogelijk op de hoogte houden van veranderingen of wijzigingen. Daarnaast staan onze vaarschema's van de overtocht online altijd tot jouw beschikking.

Reizen met...

Het reizen met kinderen, huisdieren of mensen met een mobiliteitsbeperking is geen probleem. Wij bieden alle hulp en mogelijkheden die in ons bereik liggen. Benieuwd naar de regels? Op onze reizen met...  pagina vind je alle informatie die jullie nodig hebben tijdens het reizen met kinderen, huisdieren of mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Bagage​

Er is een standaard maximum aan bagage die jullie mee mogen nemen, namelijk 50 KG per passagier. Omdat we aan wal stappen van Groot-Brittannië gelden er regels omtrent de veiligheid. Er zijn een aantal onderwerpen  die niet meegenomen mogen worden aan boord.