Samen op voetbalreis

Met z'n allen op reis per luxe cruiseferry is al een ervaring op zich! Stap samen met vrienden of familie en andere supporters aan boord. Vanaf het begin zit de sfeer er goed in. Deze zorgeloze manier van reizen combineren met een Premier League voetbalwedstrijd in Newcastle maakt de reis geheel compleet.

  • Bijzonder reizen per luxe cruiseferry en eindeloos veel mogelijkheden en unieke extra's voor de groep
  • Een stedentrip naar Newcastle met hotelovernachting én tickets voor jouw gewenste Premier League wedstrijd
  • Keuze uit de wedstrijden van Newcastle United, Sunderland of Manchester City

Newcastle United 

 

Een voetbalwedstrijd van Newcastle United is een ervaring die je een keer meegemaakt móet hebben. De sfeer, de gemoedelijkheid en de spanning in het prachtige St. James' Park is niet te evenaren. Hier vind je de spannendste wedstrijden en leukste rondleidingen.
Bekijk het speelschema van Newcastle United

Sunderland 
Sunderland is de tweede grote club in het Noorden van Engeland. Nu Dick Advocaat manager is zal een plekje in het linker rijtje van de Premier League het doel worden. Misschien gaat dit lukken met een paar gerichte aankopen, wellicht wel uit de Eredivisie. De 'Black Cats' gaan het dit jaar ongetwijfeld beter doen!
Bekijk het speelschema van Sunderland

​Manchester City


Dit jaar bieden we ook voetbalreizen naar Manchester City aan. De uitgelezen kans om een topploeg en titelkandidaat aan het werk te zien. Wanneer je in het Etihad Stadium zit heb je het perfecte uitzicht hoe Aguero en zijn ploeggenoten het hun tegenstander moeilijk maken.
Bekijk het speelschema van Manchester City

jouw voetbalreis in beeld

  

Verblijf aan boord

Jouw voetbalreis begint met een overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Je vertrekt in de namiddag vanuit IJmuiden en terwijl het schip naar Engeland vaart, dineer jij op zee en drinkt een drankje in een van de bars. Aan boord heb je de keuze uit drie restaurants, van een Argentijnse steakhouse tot a-la-carte of een uitgebreid diner buffet.

Na een gezelligde avond, word je de volgende morgen uitgerust wakker in je eigen comfortabele hut. Wil je wat meer luxe? Kies jouw eigen gewenste hut om te verblijven aan boord.            

Overnachten in Newcastle

Na een spannende wedstrijd en een geweldige tijd in het stadion, is het tijd voor de stad Newcastle! Newcastle leeft in de avond! Culinaire restaurants, Typische Engelse pubs en trendy cocktailbars om de nabeschouwing de bespreken.

Jouw voetbalreis bevat een hotelovernachting met ontbijt. Wil je midden in het centrum, een luxe hotel of liever iets erbuiten? Bekijk de mogelijkheden en boek het gewenste hotel bij jouw voetbalreis. bekijk de hotels in Newcastle