+ Dineren op zee

Start de reis met een gezamelijk diner in een van de restaurants aan boord. Er is voor ieder wat wils in Explorer's Kitchen, waar je van een uitgebreid, international dinerbuffet kunt genieten. Of geef je liever de voorkeur aan een 3-gangen diner in het à-la-carte restaurant North Sea Bistro? Eén ding is zeker...dineren met uitzicht op zee is extra genieten!

​​​​​​

Ontbijtbuffet

Bij ons ontbijtbuffet kun je genieten van de lekkerste broodjes, yoghurtjes en fruit. Er is ruime keuze aan beleg en naast koffie of thee zijn er dagverse sapjes. Een goed begin van de dag!


Explorer's Kitchen

De lekkerste, lokale specialiteiten van over de hele wereld vind je terug in ons internationale buffet. De kids kunnen geniet van het kinderbuffet. Sluit af met het heerlijke dessertbuffet. Het feest om van te proeven!

​​​​​​

North Sea Bistro

Begin de overtocht met een heerlijk diner in het à la carte restaurant. Een keuken met verse seizoensproducten, groenten en verscheidende vis- en vleesgerechten. Op de uitgebreide wijnkaart vind je wijnen uit alle windstreken.


Coffee Crew & Starbucks

Stap binnen bij de koffie corner waar je allerlei lekkere ​soorten koffie, warme drankjes en huisgemaakte zoete snacks kunt vinden. Loop naar buiten met een heerlijke kop koffie of thee van Starbucks Coffee en geniet van het uitzicht op het dek!