+ Dineren op zee

Start de reis met een gezamelijk diner in een van de restaurants aan boord. Er is voor ieder wat wils in het uitgebreide dinerbuffet. Maar wil je iedereen een 3-gangen diner serveren in het a-la-carte restaurant? Dan stellen wij dat graag voor je samen! Laat iedereen genieten van een échte Argentijnse Steak in het steakhouse! En heeft er iemand dieet wensen of is vegetarisch? Dan houden wij daar rekening mee.

​​​​​​

7 Seas Buffetrestaurant

Van ontbijt tot diner, van warme tot koude gerechten, van verschillende vis- en vleesgerechten tot vegetarisch en een speciaal kinderbuffet. In het 7 Seas Buffet restaurant is tijdens de gehele reis de plek voor lekker eten.


Explorers Steakhouse

Voor de vleesliefhebbers is het Explorers Steakhouse hét restaurant aan boord om te dineren. Tevens ben je voor een heerlijke zalmmoot, gegrilde gamba's of mixed grill aan het juiste adres. De kids genieten van het exclusieve piratenmenu!

​​​​​​

Blue Riband restaurant

Begin de overtocht met een heerlijk diner in het à la carte restaurant. Een keuken met verse seizoensproducten, groenten en verscheidende vis- en vleesgerechten. Op de uitgebreide wijnkaart vind je wijnen uit alle windstreken om het diner compleet te maken.


Lighthouse café & Latitude restaurant

Voor een snelle hap, rijk belegde sandwiches, dagspecials en verschillende soorten koffies met uitzicht op zee kun je terecht in het Lightouse café.

Voor een ovenverse pizza of heerlijke pasta kun je dineren in het Latitude restaurant. Dit is alleen mogelijk op het schip KING Seaways.