Leerzaam op reis

Op zoek naar iets speciaals voor een studiereis, excursie of een schooluitstapje? Verruil het standaard schoolkamp voor een reis naar de groene natuur in Schotland of een studietrip naar het bruisende centrum van Newcastle. Reizen per luxe cruiseferry is voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Wij bieden een zorgeloze reis met eindeloze mogelijkheden voor groepen van meer dan 10 personen.

  • Een bijzondere reis per luxe cruiseferry naar Engeland voor jong & oud
  • Een leerzame studietrip en onvergetelijke ervaring
  • Eindeloze mogelijkheden en unieke extra's voor groepen      

Retour overtocht IJmuiden - Newcastle

De basis van de reis is de overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Jullie stappen aan boord van de luxe cruiseferry en om 17.30 uur zet het schip koers naar het Noord-Engelse Newcastle. Tijdens de reis kun je gebruik maken van de diverse faciliteiten of eventuele bijgeboekte extra's. Na een ontspannen overtocht heb je een dag (of langer) ter besteding in het bruisende centrum van de stad Newcastle. Al met al een reis om nooit meer te vergeten!

Eindeloze mogelijkheden

+ Bus of ander eigen voertuig aan boord

Natuurlijk is het mogelijk om eigen vervoer mee aan boord te nemen zoals een bus, fietsen of auto's. Ook zonder voertuig aan boord is mogelijk óf wij regelen een touringcar. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

+ Ontbijt & diner aan boord

Ons uitgebreide buffetrestaurant heeft voor ieder wat wils, van een kinderbuffet tot aan luxe gerechten. Tevens bieden wij ook een uitgebreid ontbijtbuffet aan om de dag goed te starten.

Bekijk hier het aanbod

+ Educatie & faciliteiten voor jong en oud

Huur een ruimte af voor inspirerende colleges of bespreek  alvast het bezoek aan Newcastle. Niet alleen voor het hoger onderwijs is reizen per cruiseferry geschikt, ook aan onze jongste gasten is gedacht. Diverse mogelijkheden om spelenderwijs te leren en plezier te maken tijdens de overtocht!
Faciliteiten en educatie  

+ Verblijven in Newcastle

De volgende morgen na het ontbijt komen jullie aan in Newcastle en kan het uitstapje beginnen. Gaat de voorkeur uit naar een extra hotelovernachting in deze bruisende stad? Dan regelen wij een hotel in het centrum van Newcastle.
Hotels in Newcastle.

+ Dagprogramma

Wanneer jullie zijn aangekomen in Newcastle hebben jullie één dag (of langer) te besteden in het bruisende centrum. Geen eigen vervoer mee aan boord? Dan regelen wij vervoer naar het centrum.
Tevens is er de optie om een tour te maken met een gids, die alles laat zien wat Newcastle te bieden heeft. Na jullie verblijf in Newcastle worden jullie weer met de bustransfer afgezet bij het schip en kan de terugreis beginnen.

+ Alles geregeld

Eigen vervoer mee aan boord en drankjes inbegrepen bij de reis? Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en stellen een pakket samen voor de heen- tot terugreis: alles in één keer geregeld! Laat ons de voorkeuren weten en wij stellen het voor jullie samen.
Tevens behoren het Kids' of Teenz' pakket  tot de mogelijkheden.