Met familie en vrienden aan boord

Iets te vieren of gezellig samen zijn? De reis per luxe cruiseferry is voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Geniet samen van alle faciliteiten aan boord en jullie bezoek aan het centrum van Newcastle.

  • Bijzonder reizen per luxe cruiseferry van IJmuiden naar het Engelse Newcastle
  • Vele faciliteiten, gezelligheid en ontspanning aan boord voor een optimaal verblijf
  • Eindeloos veel mogelijkheden en unieke extra's voor de groep

Retour overtocht IJmuiden - Newcastle

De basis van de reis is de overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Jullie stappen aan boord van de luxe cruiseferry en om 17.30 uur zet het schip koers naar het Noord-Engelse Newcastle. Tijdens de reis kun je gebruik maken van de diverse faciliteiten of eventuele bijgeboekte extra's. Na een ontspannen overtocht heb je een dag (of langer) ter besteding in het bruisende centrum van de stad Newcastle. Al met al een reis om nooit meer te vergeten!

eindeloze mogelijkheden

+ Ontbijt & diner aan boord

Begin de avond met een heerlijk diner in een van de restaurants aan boord. We beschikken over een uitgebreid diner- en ontbijtbuffet in het Explorer's Kitchen Restaurant. Er zijn tevens mogelijkheden ons North Sea Bistro restaurant, het a la carte restaurant aan boord. Voor ieder wat wils! 
Restaurants aan boord

+ Overnachten in Newcastle

Gaat de voorkeur uit naar een extra hotelovernachting in het bruisende centrum van de stad? Wij regelen een centraal gelegen hotel, om een dag langer te genieten van alles wat Newcastle te bieden heeft.

Hotels in Newcastle

+ Sport & events bezoeken

Fanatieke voetballiefhebbers in de familie of een tof evenement bezoeken samen met je vrienden? In de zomer barst Newcastle van de festivals en evenementen. Bezoek het stadion van Newcastle United  voor spectaculaire wedstrijden en rondleidingen. Bekijk onze voetbalreizen pagina voor het overzicht van de wedstrijden en de speeldata.  Voetbalreizen

+ Luxere hutten

Terwijl de cruiseferry naar Newcastle vaart, overnachten jullie aan boord van het schip. Ieder heeft zijn eigen comfortabele hut of deelt deze, dat is aan jullie! Aan boord hebben wij meerdere huttypes van standaard tot luxe varianten. Bekijk ons aanbod voor het Verblijf aan boord

+ Dagarrangementen ​

Wanneer jullie zijn aangekomen in Newcastle hebben jullie één dag (twee bij overnachting) te besteden in het bruisende centrum. Geen eigen vervoer mee aan boord? Dan regelen wij graag vervoer naar het centrum.
Tevens is er de optie om een tour te maken onder leiding van een gids, die alles laat zien wat Newcastle te bieden heeft. Aan het eind van de dag worden jullie weer met de bustransfer afgezet bij het schip en kan de terugreis beginnen.

+ Alles geregeld

Voertuigen mee aan boord en eventuele andere wensen? Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en stellen graag een pakket samen voor de heen- en terugreis: alles in één keer geregeld! Laat ons de voorkeuren weten en wij stellen het voor jullie samen. ​