​teambuilding aan boord van de cruiseferry

Stap samen met collega's aan boord van de luxe cruiseferry en de zorgeloze reis kan beginnen. Werk aan teambuilding of combineer een meeting aan boord met een uitstapje naar Engeland. Begin de avond met een meeting om daarna samen de sfeer aan boord te ervaren. Een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

  • Een gezamelijk uitstapje naar Engeland en tevens werken aan teambuilding 
  • Geef zelf de invulling van de reis aan voor en optimaal verblijf aan boord en in Newcastle
  • Eindeloos veel mogelijkheden en unieke extra's voor de groep

'De vergaderfaciliteiten zijn te vergelijken met die in de betere hotels.
De flexibiliteit in de programmering maakt een optimaal vergaderschema mogelijk.'
Dhr. van den Honert - Veveo Coatings

Retour overtocht IJmuiden - Newcastle

De basis van de reis is de overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Jullie stappen aan boord van de luxe cruiseferry en om 17.30 uur zet het schip koers naar het Noord-Engelse Newcastle. Tijdens de reis kun je gebruik maken van de diverse faciliteiten of eventuele bijgeboekte extra's. Na een ontspannen overtocht heb je een dag (of langer) ter besteding in het bruisende centrum van de stad Newcastle. Al met al een reis om nooit meer te vergeten!

eindeloze mogelijkheden

+ Ontbijt & diner aan boord

Begin de avond aan boord met een heerlijk diner in een van de restaurants. Geniet van het internationale buffet in Explorer's Kitchen of ga ontspannen dineren in het à la carte restaurant North Sea Bistro. Start vervolgens de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Restaurants aan boord

+ Luxere hutten

Terwijl de cruiseferry naar Newcastle vaart, overnachten jullie aan boord van het schip. Ieder heeft zijn eigen comfortabele hut of deelt deze, dat is aan jullie! Aan boord hebben wij meerdere huttypes van standaard tot luxe varianten. Bekijk ons aanbod voor het Verblijf aan boord

+ Ruimtes reserveren aan boord

Op zoek naar een bijzondere locatie voor meetings? Combineer de meeting of presentatie met ontspanning in een andere omgeving. Aan boord van onze cruiseferry's zijn meerdere vergaderruimtes en twee bioscoopzalen die tevens te gebruiken zijn voor presentaties.

+ Dagarrangementen

Meer zien van Newcastle dan alleen maar de stad? Wij regelen een geheel arrangement met activiteiten zoals mountainbiken door de wijken van Newcastle, lunchen op een speciale locatie, een guided tour of volledige dagprogramma's. Wel zo leuk om de verschillende kanten van deze stad te zien!

+ Overnachten in Newcastle

Na aankomst in Newcastle kan de dag in het bruisende centrum beginnen. Liever een nachtje langer genieten van de stad? Wij regelen een centraal gelegen hotel in het centrum van Newcastle. Natuurlijk is een hotel buiten Newcastle ook mogelijk. Bekijk de mogelijkheden. Hotels in Newcastle

+ Events in Newcastle bezoeken

Sportliefhebbers in het team? Maak er een gehele voetbalreis van naar het stadion van Newcastle United of Sunderland. Vooral in de zomer zijn er veel events in Newcastle. Zeer leuk om een van de events te bezoeken tijdens jullie reis, voor extra ontspanning én plezier.

+ Teambuilding activiteiten

Teambuilding creëer je pas wanneer het team echt samenwerkt. De cruiseferry biedt diverse mogelijkheden voor activeiten. Ga abseilen langs de wanden van het schip of doe mee aan tastings met verschillende whisky's of wijnen.

+ Alles geregeld

Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en stellen graag een pakket samen voor de heen- tot terugreis, Alles in een keer geregeld! Laat ons de voorkeuren weten en wij stellen het voor jullie samen.