Samen op reis

Reizen per luxe cruiseferry is ideaal voor een uitstapje met familie, vrienden of collega's! Wij bieden een zorgeloze reis met eindeloze mogelijkheden voor groepen van meer dan 20 personen. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

  • Bijzonder reizen per luxe cruiseferry van IJmuiden naar het Engelse Newcastle
  • Vele faciliteiten, gezelligheid en ontspanning aan boord voor een optimaal verblijf
  • Eindeloze mogelijkheden en unieke extra's voor groepen

Samen op reis​ in beeld:

 

​​

​​​Groepsreizen

Onderwijsinstellingen

Excursies, uitstapjes en studietrips zijn nog nooit zo leuk geweest! Aan boord van de cruiseferry spelenderwijs leren tijdens een speurtocht of college volgen terwijl het schip naar Newcastle vaart. Voor jong en oud is het een ervaring om nooit meer te vergeten.

Bedrijven en personeelsverenigingen

Belangrijke meetings in een ontspannen sfeer en een andere omgeving? Aan boord van de cruiseferry hoef je nergens anders aan te denken. Teambuilding creëer je pas wanneer je echt op elkaar bent aangewezen. Neem jouw team mee aan boord en werk aan de samenwerking!​

Familie en vrienden

Écht tijd voor iets anders of iets speciaals te vieren? Geniet samen aan boord van alle faciliteiten op de luxe cruiseferry voor een onvergetelijke ervaring. Volledig samen zijn tijdens jullie bijzondere reis naar een bijzondere bestemming. Geef jullie wensen aan en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Het schip huren

Het is tevens mogelijk om het hele schip af te huren! Groepen vanaf circa 800 personen zijn bij ons welkom aan boord voor speciale gelegenheden, feesten of evenementen. Maak samen een DagCruise over de Noordzee of een MiniCruise naar Newcastle. Alles is mogelijk! 
 

Informatie voor vertrek

Jullie reis per cruiseferry is volledig geregeld. Maar wat zijn de regels en welke documenten dien je nodig te hebben? Vind hier alle informatie die nodig is voor vertrek.