Steun het rode kruis en ga op Minicruise

In samenwerking met het Rode Kruis zet DFDS zich in voor schoon drinkwater in Mozambique. Want als jij nu een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle boekt, doneren wij €5 per reiziger aan het Rode Kruis.

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:

  • ​Twee overnachtingen in een comfortabele​ 2-persoons binnenhut
  • Met de bus van en naar de haven van Newcastle​
  • Newcastle: vele shopgelegenheden, leuke hotspots en prachti​ge musea,​ echt een aanrader!​​​​​
  • Wij doneren €5,- per reiziger
  • Tip: de voordeligste afvaarten vind je tussen zondag en donderdag!

​​ONTSPANNIN​​​​​​​​​​​​​​​​​​​G BEGINT AAN BOORD

Jouw tripje begint op het moment dat je aan boord stapt van de luxe cruiseferry. Onderweg naar Newcastle kun je genieten van alle faciliteiten aan boord. Zo geniet je volop van de reis!

Eenmaal in Newcastle aangekomen kan de pret beginnen. Deze typisch Engelse stad is gezellig en modern met veel mogelijkheden om te shoppen, lekker te eten en er is genoeg cultuur om van te genieten.

 

​​​​Steun het rode kruis

Schoon drinkwater is van levensbelang. Het Rode Kruis installeert in Mozambique onder andere waterzuiveringsinstallaties die zo'n 35.000 mensen van schoon drinkwater zullen voorzien. Ook moeten de watervoorzieningen in het land zo snel mogelijk worden hersteld. Deze zijn beschadigd nadat cycloon Idai aan land kwam. Lees hier meer over de inzet van het Rode Kruis.

Help jij ook mee?

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

​​​ 

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.