MiniCruise newcastle met pink ribbon

Wil jij op een geweldige MiniCruise waarmee je gelijk het goede doel steunt? Met de Pink Ribbon MiniCruise combineer je de twee perfect! Als jij op deze MiniCruise gaat, doneert DFDS 10 euro aan Pink Ribbon. Pink Ribbon kan met dit geld projecten en onderzoeken voor borstkanker betalen. Door op deze MiniCruise te gaan steun je automatisch het goede doel en kan jij voordelig Newcastle ontdekken.

Dit is de 3-daagse MiniCruise naar Newcastle:

  • 3-daagse MiniCruise met 2 overnachtingen in een comfortbale ​hut
  • Newcastle, een originele & hippe bestemming: trendy winkels, goede restaurants en veel cultuur
  • DFDS doneert 10 euro aan Pink Ribbon per geboekte passagier
  • Extra: boek nu voordelig een extra nachtje in Newcastle erbij

 

Genieten begint aan boord

De MiniCruise begint in IJmuiden waar je de luxe cruiseferry opstapt. Begin de avond goed met een diner in één van de drie toprestaurants. Tip: boek je diner direct bij je boeking en krijg 15% korting! Vervolgens kun je een drankje doen in één van de bars. Een bezoek aan de bioscoop of het casino behoort ook tot de mogelijkheden. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciale Kidz' club. Je overnacht in een comfortabele binnenhut zodat je uitgerust aankomt in Newcastle. 

NEWCASTLE: EEN PRACHTIGE STAD

Na aankomst in de haven staat de bus al te wachten om je naar het centrum te brengen. In Newcastle is alles mogelijk. Een perfecte plek om te shoppen is ​​High Bridge Street, hier zitten veel ​vintage winkels en kleine boetie​kjes. Maar Newcastle is meer dan shoppen. Je kunt heerlijk wandelen langs de rivier de Tyne, langs deze rivier spot je gegarandeerd de beroemde 7 bruggen. Een bezoek aan Castle Keep is zeker aan te raden, op de top van dit kasteel heb je namelijk een prachtig uitzicht over de gehele stad.

overnacht en kom tot rust

Breid jouw MiniCruise uit met een overnachting in Newcastle. Op deze manier kun je nóg meer genieten van je trip naar Newcastle. Door deze aanbieding kan dit al vanaf 109 euro. Dit zijn onze favoriete hotels in Newcastle: 300x300.jpg


​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.​​