voordelig op reis met het gezin

Voor zowel jong als oud is reizen per luxe cruiseferry een ware belevenis! Ga op Familie MiniCruise naar Newcastle. In deze Britse stad vind je het Great North Museum, waar je een T-Rex skelet kunt bezichtigen, ga shoppen voor speelgoed souvenirs bij Fenwick of bezoek het voetbalstadion. Tip: superleuk uitje voor de voorjaarsvakantie!​​

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:​

  • Verblijf in een eigen comfortabele familie hut
  • ​Reizen per luxe cruiseferry: een ervaring op zich
  • Newcastle: de stad met vele bezienswaardigheden voor jong & oud
  • Voordelig reizen met het gezin: kinderen varen gratis mee

Minicruise Newcastle

​​samen een weekend cruisen

Voor kinderen is reizen per luxe cruiseferry één groot avontuur! Zo kunnen ze Jack de Piraat ontmoeten en spelen in de Kidz' Club, terwijl de ouders genieten van een drankje.
 
In de avond kan het hele gezin aanschuiven in het Explorer's Kitchen​​ restaurant met een echt kinderbuffet. Maak de avond compleet en ga samen naar de bioscoop. Een perfecte start van een onvergetelijke reis!​​
Met de kinderen in Newcastle

​​newcastle in een dag

Deze stad heeft zoveel te bieden! Newcastle is leuk en leerzaam en je vindt er vele musea. Zoals het Great North musea, waar je een grote T-Rex kan bewonderen en op een interactieve manier leert over flora & fauna en de eeuwenoude stammen.
 
Of ontdek de gezellige straten met vele winkels voor jong en oud. Bezoek de Disney store of de grote speelgoedafdeling bij Fenwick. En voor de voetballiefhebbers is het stadion van Newcastle United een echte aanrader. Genoeg te beleven dus!
 

Klik op de afbeeldingen om te vergroten

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.