overtocht naar engeland met 15% korting

Als abonnee van Columbus Magazine ontvang je nu 15% korting op een overtocht per luxe cruiseferry naar Noord-Engeland en Zuid-Engeland. Je auto gaat eenvoudig mee aan boord en het begin van jouw vakantie is zo ontspannen dat je helemaal uitgerust aankomt op de vakantiebestemming. ​

​​Dit zijn de overtochten Engeland:

  • Bij de overtocht IJmuiden - Newcastle in het nog slechts een uurtje rijden naar de Schotse grens
  • Binnen 2 uur varen ben je van Duinkerken / Calais in Dover 
  • Bij de overtocht IJmuiden-Newcastle overnacht je zowel heen als terug in een comfortabele 2- persoons hut
  • Als Columbus abonnee reis je nu met 15% korting naar Dover en en Newcastle!

 

Aan boord begin je ontspannen

Tijdens de overtocht IJmuiden - Newcastle kun je genieten van alle faciliteiten aan boord, zo zijn er diverse restaurants, bars, Sea shops, een bioscoop en een casino. Je overnacht in een comfortabele binnenhut zodat je helemaal uitgerust aankomt op de bestemming! ​

Met de overtochten Duinkerken/Calais - Dover ben je binnen 2 uur in Engeland. Ook dit schip bezit veel faciliteiten, vervelen is dus niet nodig.

​​
 

​​De mooiste bestemmingen

​Na aankomst in de door jou gekozen bestemming kun je genieten van de prachtige landschappen. Bij aankomst in Dover rijd je direct in de prachtige regio Kent, een lust voor het oog! Zuid-Engeland staat bekend om zijn prachtige uitgestrekte kust, eeuwenoude kastelen en pittoreske havenstadjes. 

Bij aankomst in Newcastle ben je in het meest noordelijke stukje van Engeland. Een perfect begin van een rondreis door Schotland. 


​De overtocht in beeld

​​​Klik op afbeelding om te vergroten

 

​​​​​
​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.
​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.
  ​