​​​Vakantie Zuid-Engeland: toer Langs de kustlijn

​​Een van de meest geliefde vakantiebestemmingen binnen Engeland, je vindt er alles voor een heerlijke vakantie. Zuid-Engeland staat bekend om zijn indrukwekkende kustlijn, prachtige landschappen en rijke geschiedenis. Tijdens de vakantie kijk jij je ogen uit. 

​Dit is een autovakantie in Zuid-Engeland:

  • Een zorgeloze overtocht met de ferry zorgt voor een ontspannen start van je vakantie​ in Groot-Brittannië​​
  • Geniet volop van het subtropische klimaat in Zuid-Engeland​
  • Ga met de auto op rondreis in Zuid-Engeland en ​​​ontdek alle bezienswaardigheden
​​​​​​Zuid-Engeland

​​Vakantie in zuid-engeland

​Tijdens jouw autovakantie in Zuid-Engeland​ kun je heerlijk genieten van de vele bezienswaardigheden en het weer. Zuid-Engeland is qua klimaat ​zeer aangenaam, zelfs de winters zijn goed te doen vanwege de warme golfstroom.

Bezoek tijdens de rondreis een van de vele badplaatsen, het New Forest National Park, pittoreske dorpjes en prachtige kasteeltuinen. Een heerlijke vakantie met eigen auto in Zuid-Engeland.​

​​​​​​Aan boord van de ferry

​​overtocht & verblijf

​Rijd met je auto aan boord van de ferry en binnen twee uur ben je aan de andere kant van het Engelse kanaal. ​​Lekker ontspannen met een kop koffie/thee op het dek. Voor je het weet komen de White Cliffs in zicht en rijd je met de auto het mooie Zuid-Engeland in. 

De overtocht en accommodatie in Zuid-Engeland geregeld hebben? Boek dan jouw overtocht​ direct bij DFDS en de accommodatie via booking.com ​

HOTELS IN DE REGIO ZUID-ENGELAND

​Ben je op zoek naar een accommodatie in de regio Zuid-Engeland? Met onze partner booking.com heb je keuze uit vele hotels, villa's, bed & breakfasts en studio's. Zo stel je eenvoudig je vakantie samen.

  • Keuze uit duizenden accommodaties
  • Een accommodatie voor ieder budget​
  • Je boeking wijzigen wanneer je maar wilt

Bekijk hier het hotelaanbod van booking.com​​

​​

​​​vakantie zuid-engeland in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​​​


​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.