​Citytrip Londen: ontdek deze wereldstad

Londen is een stad als geen ander. Als je er nog nooit bent geweest, dan is het nu tijd om te gaan. Maar pas op! Als je de smaak te pakken hebt, wil je vaker terug. Het aanbod is zeer divers. Je kunt er shoppen, cultuur snuiven, het nachtleven verkennen en veel meer. Waar wacht je op?

Dit is een citybreak naar Londen

  • Rijd met je eigen auto aan boord in Calais of Duinkerken 
  • Binnen 2 uur rijd je al door Engeland
  • Geniet van de veelzijdigheid dat Londen te bieden heeft

​Kijk je ogen uit in londen

Er is zoveel te doen, dat je soms even niet weet waar je moet beginnen. Ga je eerst voor de eyecatchers zoals The Big Ben, Buckingham Palace of de Tower Bridge? Of wil liever shoppen en de bruisende straten bezoeken. Qua cultuur zit hier ook goed met de vele musea. Afsluiten doe je natuurlijk met een verse pint uit een van de pubs. Wie neem jij mee?

Tip: maak een lijstje met wat je wilt doen in Londen.

​Overtocht inclusief verbijf

Geen stress met het vliegtuig of met de trein. Je gaat gewoon met je eigen auto naar Londen. Neem een overtocht van Calais of Duinkerken naar Dover en je bent binnen no-time in Engeland.

Geniet tijdens de overtocht van een kopje koffie of een drankje. En waai lekker uit op het dek of maak gebruik van onze Premium Lounge. Aan boord hebben we uitstekende faciliteiten!

Kingston Lodge Hotel

Onze suggestie voor een overnachting is het Kingston Lodge Hotel. Dit hotel ligt op een perfecte locatie als uitgangspunt voor een stedentrip naar Londen. Het hotel ligt op slechts 10 minuutjes lopen naar een treinstation die een directe verbinding heeft met Londen Waterloo!

  • Een perfecte locatie voor een citytrip
  • Gratis WiFi en parkeergelegenheid
  • ​​Comfortabele kamers

Meer info​


Klik op de afbeeldingen om te vergroten


HANDIG OM TE WETEN

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.