​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Jouw korte vakantie naar Engeland

 

Zoek je inspiratie voor je volgende vakan​tie? Zoek dan niet verder en ga naar Engeland. Maak gebruik van een van onze overtochten van Calais & Duinkerken naar Dover en binnen de kortste keren geniet je van wat Engeland te bieden heeft. Je vakantie begint bij ons al aan boord, wanneer je geniet van een kop koffie en uitzicht op de White Cliffs.​​

Om het extra gemakkelijk te maken kun je bij ons ook je hotelovernachtingen boeken. Kies voor een hotel nabij Londen of in de regio Kent.


​         Voordelen van een vakantie naar Engeland met DFDS:

  • Een snelle en voordelige overtocht via Calais of Duinkerken naar Dover
  • Neem je eigen auto mee aan boord. Je betaalt per voertuig.
  • Hotels zijn inbegrepen inclusief ontbijt
  • Ontdek de veelzijdige regio Kent of het bruisende Londen
  • Keuze uit 54 overtochten per dag vanuit Frankrijk naar Dover


 
​​
 
​​
 Veelzijdig Kent

De regio Kent, in het zuiden van Engeland, heeft alles wat jouw zomervakantie tot een succes kan maken. Idyllische dorpjes langs de kust, landhuizen met prachtige tuinen, plekken met geschiedenis zoals de Historic Dockyard, het prachtige Canterbury en nog veel meer. Eén ding is zeker: verblijf je in Kent, dan ervaar je het échte Engeland.


me​er INFO​ over de regio Kent
Metropool Londen

Je kan hele verhalen schrijven over Londen en wat je er allemaal kunt doen. De beknopte versie: je moet er minstens één keer zijn geweest. Deze imposante stad laat indruk achter. Zijn het niet de vele bezienswaardigheden zoals de Big Ben of Buckingham Palace, dan wel het eindeloze shopplezier wat je hier kunt beleven. Londen heeft voor iedereen wel wat te bieden!


me​er INFO​ over Londen
Klik op de afbeelding om te vergroten