Vakantie K​ENT: de 'tuin van engeland'

​​​Deze regio kenmerkt zich door het heuvelachtig landschap, de vele landhuizen met fraaie tuinen, de fraaie kust en gemoedelijke badplaatsen. Kent wordt ook wel 'de tuin van Engeland' genoemd. De historische steden Rochester en Canterbury zijn zeker een bezoekje waard. En bij binnenkomst in Dover komen d​e White Cliffs je al tegemoet!​

Dit is een autovakantie in​ de regio Kent: 

  • Met je eigen auto op vakantie naar Zuid-Engeland met een zorgeloze overtocht
  • Prachtige tuinen, spectaculaire krijtrotsen en mooie kastelen
  • Kent is een ideale bestemming voor een stedentrip of​ een heerlijk weekendje weg
  • In Zuid-Engeland is veel te beleven voor zowel jong als oud​
Hever Castle
vakantie in KENT
In de prachtige regio Kent ontdek je het echte Zuid-Engeland. Bezoek een van de vele bezienswaardigheden zoals H​ever Castle​ of Chartwell met haar prac​htige tuinen. Het pittoreske stadje Canterbury​ ​met haar imponerende kathedraal. Of ga op safari in Engeland met een bezoek aan Port Lympne SafariparkIn ​​de hoofdstad van Kent, ​Maidstone genaamd, kun je ook alle kanten op. Uitgebreid winkelen, heerlijk dineren, het eeuwenoude Leeds Castle bezoeken en voor het hele gezin is een uitstapje naar Kent Life - Heritage Farm Park een echte aanrader!

Varen naar Kent

​OVERTOCHT & VERBLIJF

Kent is dichterbij dan je denkt! Per cruiseferry rijd je al binnen twee uur door de prachtige regio. Reizen per cruiseferry is dan ook ideaal voor jouw autovakantie naar Kent. Je rijdt met je auto aan boord, doet een drankje of hapje aan boord en voor je het weet zijn de White Cliffs in zicht! 

De overtocht en accommodatie in Kent geregeld hebben? Boek dan jouw overtocht​ direct bij DFDS en de accommodatie via ​booking.com ​

HOTELS IN DE REGIO KENT

​Ben je op zoek naar een accommodatie in de graafschap Kent? Met onze partner booking.com heb je keuze uit duizenden hotels, villa's, bed & breakfasts en studio's. Zo stel je e​envoudig je autovakantie of weekendje weg samen.

  • Keuze uit duizenden accommodaties
  • Een hotel voor ieder budget​
  • Je boeking wijzigen wanneer je maar wilt

Bekijk hier het hotelaanbod van booking.com​​ ​​

Ontdek regio Kent in Engeland


Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​
​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.