Vakantie in K​ENT: de 'tuin van engeland'

​​​Kent, gelegen in het zuidoosten van Groot-Brittannië heeft ontzettend veel te bieden. Deze regio wordt ook wel 'de Tuin van Engeland' genoemd. De historische steden Rochester en Canterbury zijn zeker een bezoekje waard. En bij binnenkomst in Dover kom​en d​e White Cliffs je al tegemoet!​

Dit is jouw vakantie naar Kent: 

  • 27 overtochten per dag vanuit Calais en Duinkerken naar Dover
  • Met je eigen voertuig snel en gemakkelijk aan boord
  • Binnen 2 uur ben je in Engeland
  • 2-4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
Hever Castle
vakantie in KENT

Bezoek de mooiste locaties van Kent. Ga bijvoorbeeld naar een van de vele bezienswaardigheden zoals H​ever Castle​ of Chartwell met haar prac​htige tuinen. Een must-visit is Canterbury: ​de oude kathedraal in deze bruisende stad is zeker een bezoekje waard. Of ga op safari in Engeland met een bezoek aan Port Lympne Safaripark. In ​​de hoofdstad van Kent, ​Maidstone genaamd, kun je ook alle kanten op. Toe aan een wandeling? Dan biedt het 500-hectare grote Penshurst Place & Garden, omringd door middeleeuwse tuinen en meren, de oplossing!


Varen naar Kent

​OVERTOCHT & VERBLIJF

We brengen je binnen twee uur vanuit Calais of Duinkerken naar Dover. Je reist snel en comfortabel naar het zuiden van Engeland met je eigen voertuig. Aan boord kun je genieten en alvast dagdromen over je vakantie onder het genot van een kop koffie en uitzicht op de White Cliffs.

Maak gebruik van de uitstekende faciliteiten aan boord!

Mercure Maidstone Great Danes

​Onze suggestie voor een hotel in Kent is het Mercure Maidstone Great Danes. Dit 4-sterrenhotel beschikt over moderne kamers, een brasserie, een bar en zelfs een binnenzwembad. Verder beschikt het hotel over een (gratis) WiFi verbinding. Het hotel ligt op een paar minuutjes rijden vanaf afslag 8 op de M20.

  • Moderne kamers met TV, badkamer, WiFi
  • Inclusief ontbijt​
  • Gratis parkeerplaats / 24-uurs receptie / rookvrij hotel

 
Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Klik op de afbeelding om te vergroten​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.