vakantie ​cotswolds​​: idyllisch engeland

Schapen midden ​op de weg, heuvelachtige vergezichten, pittoreske dorpjes, kronkelende landweggetjes... dit is typisch de Cotswolds. Een van de meest geliefde regio's van Engeland met historische steden zoals Shakespeare's Stratford-upon-Avon. De Cotswolds staat niet voor niets bekend als "idyllisch Engeland".

Dit is een autovakantie in de Cotswolds: ​

  • Vaar ontspannen met de ferry naar het zuiden van Engeland en neem je eigen auto mee op reis​
  • Wandel door pittoreske dorpjes, prachtige tuinen en door fraaie paleizen en landhuizen
  • Het natuurrijke Cotswolds is de perfecte bestemming voor dagtrips en lange wandeltochten​
Een stelletje dat op een brug zit in Cotswolds
vakantie in de cotswolds

Cotswolds is een prachtige streek net boven Londen en Oxford. De streek is geliefd vanwege de prachtige natuur, de pittoreske dorpjes waarbij de huizen zijn opgetrokken uit zandsteen en de vele bezienswaardigheden. Maak dagtrips naar county's zoals Gloucestshire, Oxfordshire en Worcestershire (ja, die van het sausje). Qua outdooractiviteiten zit je hier trouwens ook meer dan goed met historische wandelpaden, fietstochten, boottochten en het Cotswolds Wildlife Park

Lake District
OVERTOCHT & VERBLIJF

​Rijd de auto aan boord en ga het dek op om een lekkere kop koffie of thee te halen. Geniet van het uitzicht en voor je het weet zie je de White Cliffs van Dover voor je. Een beter welkom in het z​uiden van Engeland kun je je niet wensen. 

De overtocht naar Cotswolds direct regelen? 
Boek dan een overtocht van Duinkerken of Calais naar Dover bij DFDS en kies uit een van de 54 (!) overtochten per dag. 

HOTELS IN DE REGIO COTSWOLDS

​Ben je op zoek naar een accommodatie voor een vakantie in de regio Cotswolds? Met onze partner booking.com heb je keuze uit duizenden hotels, villa's, bed & breakfasts en studio's. Zo stel je eenvoudig je vakantie Engeland​ samen.

  • Keuze uit duizenden accommodaties 
  • Een accommodatie voor ieder budget​
  • Je boeking wijzigen wanneer je maar wilt

Bekijk hier het hotelaanbod van booking.com​​

​VAKANTIE cotswolds IN BEELD
Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.