​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​autovakanties engeland: VOOR ieder wat wils

Engeland staat bekend om haar historische kastelen, authentieke steden en schitterende natuurparken. In zowel het noorden als het zuiden vind je alles voor een perfecte autovakantie Engeland. Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van een ontspannen vakantie, maar er zijn ook genoeg opties voor de actieve vakantieganger.​ Vaar van Duinkerken of Calais naar Dover en start jouw autovakantie direct ontspannen. Waar ga jij naartoe? 

​​

​​​Een foto van een haven in Kent​​

AUTOVAKANTIE NAAR DE REGIO KENT​       ​      
  • Ontspannen varen naar het zuiden van Engeland
  • De vrijheid van je eigen auto mee aan boord​
  • Prachtige tuinen, spectaculaire krijtrotsen en mooie kastelen
  • Zowel voor jong als oud een ideale bestemming
me​er I​NFO​ over de autovakantie Kent​​
 

​AUTOVAKANTIES ENGELAND​

Engeland heeft veel te bieden. Ga naar het historische Northumberland, het waterrijke Lake District, het tropische Cornwall, het idyllische ​Cotswolds of middeleeuwse Yorkshire. Een ding is zeker: een vakantie Engeland​ staat garant voor een fantastische en veelzijdige reis.

AUTOVAKANTIE NORTHUMBERLAND

Northumberland kent een bewogen verleden. De veldslagen tussen de Schotten en de Engelsen hebben hun sporen achtergelaten. Dit is het sterkst zichtbaar bij Hadrian’s Wall. Bezoek ook de verlaten heidegebieden (Otterburn​), ruïnes of een van de kastelen (tip: Alnwick Castle). Middagje shoppen? In Newcastle ben je aan het juiste adres.

met de auto door​ YORKSHIRE

Yorkshire kent uitgestrekte heidevelden die worden afgewisseld met kleine dorpjes en een bijzondere kustlijn. Centraal middelpunt is het schattige stadje York met onder meer een prachtige kathedraal: de York Minster. In het nationale park Yorkshire Dales lijk je weer even in de middeleeuwen te zijn. De kronkelige weggetjes in dit park nodigen uit voor een lange wandeling.

toeren door het LAKE DISTRICT

Het Lake District wordt ook wel ‘Schotland in het klein’ genoemd vanwege het heuvel- tot bergachtige landschap. Actieve vakantiegangers vinden hier de perfecte mix van wandelen, watersport, fietsen en andere outdoor sporten in een prachtige omgeving. Iets rustiger aan? Maak een boottocht over Lake Windermere of bezoek het Beatrix Potter museum.