Jouw overtocht

met de ferry van duinkerken naar dover

Jouw bestemming deze zomer: ​Engeland! Een combinatie van historie, cultuur en natuur. Het ruige Wales, de prachtige stranden van Cornwall of het pittoreske Kent. Met de ferry naar Dover vanuit Duinkerken ben je in no-time op je bestemming: zorgeloos en comfortabel!

Ontspannen naar Engeland deze zomer:

  • ​Een combinatie van historie, cultuur en natuur
  • De dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland
  • Dagelijks vertrek met keuze uit 24 (!) overtochten
  • Voordelige keuze!
​​​

Zorgeloos reizen​

Een prima start van jouw reis naar Zuid-Engeland: de ferry ​Duinkerken naar Dover! Rijd gemakkelijk met de auto aan boord. De overtocht is snel én comfortabel: zo ben je in twee uur al in Engeland en kan je gebruikmaken van de vele faciliteiten aan boord. Zo zijn er meerdere restaurants, een Pirates’ Island voor de kleinsten onder ons en verschillende Sea Shops. Voor nog meer gemak kies je voor ​​Priority Boarding​ zodat je als eerste van en aan boord kunt rijden.​​​​

    Boot IJmuiden Newcastle

Tijd voor Zui​d-Engeland​

De ferry van Duinkerken naar Dover brengt je snel in Zuid-Engeland. Laat je verrassend door de prachtige, karakteristieke regio's. Direct bij aankomst in Dover heb je een prachtig zicht op de White Cliffs. De regio Kent waarin Dover ligt is een echte aanrader! Sla zeker de prachtige landschapsstuinen waar deze regio om bekend staat niet ove​r. Het tropische Cornwall, ruige Wales en his​torische Devon liggen op rijafstand en binnen een uurtje rijden ben je al in de bruisende hoofdstad​ Londen.

OVERTOCHT DUINKERKEN NAAR​ DOVER IN BEELD​

​​Klik op de afbeelding om te vergroten


​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.