Quick Book

​​met de ferry van duinkerken naar dover

Vaar in 2017 naar Engeland: een unieke combinatie van historie, cultuur en natuur. Het ruige Wales, de prachtige stranden van Cornwall of het pittoreske Kent. M​et de ferry naar Dover vanuit Duinkerken ben je in no-time in Engeland: zorgeloos en comfortabel!​

​​Dit is de overtocht Duinkerken-Dover:

  • Vervoer eigen auto aan boord
  • Keuze uit 24 overtochten per dag
  • ​Dichtstbijzijnde haven naar Zuid-Engeland
  • Kies voor Priority Boarding en Premium Lounge voor extra comfort
Voor de boot

ZORGELOOS REIZEN​

Een prima start van de reis naar Engeland: de overtocht van ​Duinkerken naar Dover. Rijd gemakkelijk met de auto aan en van boord. De overtocht is snel én comfortabel: binnen​​ twee uur in ​Engeland en aan boord zijn er veel faciliteiten.

Zo zijn er meerdere restaurants, Pirates’ Island voor de kleinsten onder ons en verschillende Sea Shops. Voor het gemak van als eerste van en aan boord rijden is er ​Priority Boarding​..

​​White Cliffs

tijd voor engeland

De ferry van Duinkerken naar Dover vaart in 90 minuten naar Zuid-Engeland. Een mooie bestemming die velen verrast door de prachtige regio's. 

Direct bij aankomst in Dover heb je een prachtig zicht op de White Cliffs. Sla zeker de prachtige landschapsstuinen waar deze regio bekend om staat niet over. Het ruige Wales en historische Devon liggen op rijafstand en het bruisende Londen ligt op een uur rijden van Dover.

​​​​​OVERTOCHT DUINKERKEN-DOVER IN BEELD​:

​Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.