Bloggen over​ DFDS 

Heb jij een eigen (reis)blog en wil je zelf ervaren wat een overtocht met DFDS inhoudt? DFDS is een van Europa's grootste ferrymaatschappijen met een breed routenetwerk en een vloot van 52 (cruise)ferry's.

Wil je een kijkje nemen achter de schermen op het schip én afreizen naar bijvoorbeeld het Engelse Newcastle? Vertel ons dan meer over jouw blog en wellicht sturen we je op reis!

Zij gingen jou voor!

Wij sturen regelmatig bloggers op reis om kennis te maken met de mooiste bestemmingen in Engeland en Schotland. Zo werden Annemerel, Natasja en Milou aangenaam verrast door Newcastle, de hipste stad van Noord-Engeland. Fotografe Bianca ging op bloggersreis naar Schotland en schoot onderweg de mooiste plaatjes. Benieuwd naar hun ervaringen en foto’s? Hieronder lees je meer.

​​​​​​

VOORMIJNKLEINTJE.NL – PAULINE

Pauline vertrok samen met haar gezin in april 2016 voor een 4-daagse Magische MiniCruise naar Newcastle: “Vanaf het moment van vertrek heeft het hele gezin vakantie. Er is namelijk niemand die hoeft te sturen.” “Een Magische MiniCruise valt onder het kopje ‘making memories’ en dat is waar we van houden!​”

Meer ​info >>


WATZIJZEGT.COM – NATASJA

Natasja ging in juni naar Summercity Newcastle: “Er zijn meer dan genoeg leuke dingen te doen in Newcastle, zoals een bezoek aan het BALTIC. Deze unieke galerij heeft een constant veranderend programma van moderne kunst en beroemdheden als Yoko Ono exposeerden hier al. Toegang is gratis.”

Meer info >>

​​​​​​

KRAMERPHOTOGRAPHY – BIANCA

Bianca maakte in juli een waanzinnige rondreis door Schotland: “Schotland heeft me verbaasd. Tuurlijk wist ik dat de natuur prachtig was maar ik dacht dat ik niet zo van de Schotse gebouwen, het eten en de cultuur hield. I was wrong. Ik vond alles fijn aan Schotland, behalve dan de hele vieze vette Fish & Chips.”


EXPLORISTA.NL – MILOU

Milou combineerde in september de steden Newcastle & Edinburgh. “Waar Edinburgh qua stijl te vergelijken is met Parijs (oude dramatische gebouwen), zou ik Newcastle eerder vergelijken met Kopenhagen (Goede sfeer en leuke restaurants). Mijn favoriet is Newcastle!”

Meer info >>

Meld je aan

Als blogger ben je uiteraard vrij om in je eigen stijl over de reis te schrijven. Wij vragen van jou het volgende:

  • Je schrijft over je ervaringen aan boord – maaltijden, faciliteiten, medewerkers...
  • Je verrijkt je blogposts met foto’s en/of video’s, die DFDS ​mag gebruiken op haar blog en social media (met bronvermelding)
  • Je voegt een link naar onze website toe in de blogposts
  • Social media exposure (bv via Twitter en Facebook) tijdens/na de reis wordt zeer op prijs gesteld

Aanmelden? Stuur dan een mail naar social.nl@dfds.com met de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Website / Blog link
  • Aantal bezoekers per maand
  • Jouw motivatie