Quick Book

The waterhouses: aan de oever van the clyde

In het historische New Lanark vindt je The Waterhouses. Deze huisjes zijn gebouwd boven de rivier The Clyde en is met recht een fraaie locatie om te verblijven. De Schotse natuur ligt om de hoek en het is slechts een uur rijden naar Glasgow en Edinburgh.

Dit is jouw autovakantie:

  • Glooiende landschappen en ruige watervallen wisselen het Zuid-Schotse lanschap af
  • Comfortabel overnachten in een eigen appartement
  • ​​Vaar per luxe cruiseferry van van IJmuiden naar Newcastle en geniet van een ontspannen overtocht
​ 
DE REIS NAAR THE WATERHOUSES

Rijd je auto aan boord van de cruiseferry en jouw ontspannen vakantie naar The Waterhouses begint direct. Het schip zet rond 17.30 koers naar het Noord-Engelse Newcastle. Tijdens de reis hoef jij je geen minuut te vervelen.

Drink een drankje aan de bar of schuif aan in een van de restaurants aan boord. Naarmate de avond vordert vullen live muziek & entertainment de Columbus Club met een ongedwongen sfeer. Bekijk een spannende film in de bioscoop of waag een gokje in het casino.  

De volgende ochtend kom je uitgerust aan in Newcastle, na een overnachting in je eigen hut. Na aankomst in Newcastle rijd je in 2,5 uur naar THE WATER​HOUSES  in New Lanark.

​​
DE OMGEVING: NEW LANARK

Het 18e eeuwse dorpje New Lanark staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze voormalige katoenspinnersplaats is prachtig gerestaureerd en ligt middenin de bosrijke Schotse natuur.

Vanuit New Lanark ben je binnen een uur in zowel Glasgow als Edinburgh, ook de perfecte uitvalsbasis voor een dagje citytrippen dus!

The Waterhouses zijn gebouwd op de rivier The Clyde die in verbinding staan met de Falls of Clyde. Een bezoek aan deze watervallen mag je echt niet overslaan tijdens jouw verblijf in The Waterhouses. ​

​​The Waterhouses in beeld​

Klik op de afbeelding om te vergroten

Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar:

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.