Park Hotel Peebles: Comfort & luxe ​

Het The Park Hotel is een knus, kleinschalig hotel in de regio Scottish Borders. In de tuin van het hotel is het heerlijk ontspannen na een dag op pad te zijn geweest. Wandelen, golfen en mountainbiken zijn hier populaire activiteiten. Zin in een dagje stad? Het is slechts 45 minuten rijden naar Edinburgh.

Dit is jouw autovakantie in Zuid-Schotland:

  • Cultuur en natuur in de Scottish Borders
  • Comfortabel overnachten in een knus hotel met ruime kamers 
  •  Begin jouw autovakantie naar Schotland met een luxe overtocht van IJmuiden naar Newcastle
​​
​ 
DE REIS NAAR HET PARK HOTEL PEEBLES SCHOTLAND

In de namiddag rijd je met je eigen auto aan boord van onze cruiseferry. Zet je koffers neer in je eigen hut en de vakantie is begonnen! 

Neem een drankje in de bar terwijl IJmuiden uit het zicht verdwijnt en geniet daarna van een heerlijk diner in een van de restaurants aan boord. De tijd vliegt voorbij! 

Na een overnachting in je eigen hut kom je de volgende ochtend uitgerust aan in Newcastle. Vanaf hier is het nog twee uur rijden naar Peebles. Maak onderweg zeker een stop in de charmante Schotse dorpjes die je tegenkomt.

PARK HOTEL PEEBLES & DE OMGEVING

Het The Park Hotel ligt in het charmante dorpje Peebles. Een dorpje aan de rivier Tweed, vroeger een belangrijke speler in de wolindustrie. 

De belangrijkste bezienswaardigheid in het dorpje is Neidpath Castle, maar ook de ruïnes van Cross Kirk zijn de moeite waard. In de omgeving van Peebles zijn vele mogelijkheden om te wandelen en mountainbiken. Een topbestemming voor een vakantie in de natuur! 

Vanuit het PEEBLES HOTEL ben je binnen drie kwartier in Edinburgh, dus een dagje citytrippen mag zeker niet ontbreken tijdens jouw autovakantie. ​

​jouw reis in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.