Peebles Hydro Hotel: prachtig gelegen hotel tussen schitterende tuinen

Het Peebles Hydro Hotel is een charmant, historisch hotel in de regio Scottish Borders. Het hotel beschikt over een spa, heerlijk om even te ontspannen na een dag in de natuur. De regio staat bekend om de vele mogelijkheden om te fietsen, wandelen, vissen en golfen. Ook de stad is niet ver weg: Edinburgh ligt op slechts 45 minuten rijden.

Dit is jouw autovakantie:

  • Een actieve, ontspannen vakantie in de Schotse grenssstreek
  • Charmant hotel met een rijke historie, voor een comfortabel verblijf
  • Vaar per luxe cruiseferry van IJmuiden naar Newcastle en cruise ontspannen de Noordzee over
​​​ 
DE REIS NAAR HET PEEBLES HYDRO HOTEL SCHOTLAND

In IJmuiden rijd je met je eigen auto aan boord van onze cruiseferry. Het vakantiegevoel kan direct beginnen! Terwijl het schip koers zet richting Newcastle, vliegt de tijd voorbij.

Een heerlijk diner in een van de toprestaurants, een drankje in de bar… Na een overnachting in je eigen, comfortabele hut kom je de volgende ochtend aan in het Noord-Engelse Newcastle. Vanuit Newcastle rijd je in twee uur naar Peebles. Een prachtige route langs charmante Schotse dorpjes.​

​​

PEEBLES HYDRO HOTEL & DE OMGEVING

Het Peebles Hydro Hotel ligt middenin een schitterende tuin, in het charmante dorpje Peebles. Dit dorpje aan de rivier Tweed heeft een centrale ligging in de regio Scottish Borders. Peebles staat bekend om Neidpath Castle, maar ook de diverse ruïnes zijn een bezoek waard. Vooral Cross Kirk, een voormalige kerk, is erg indrukwekkend. 

De omgeving van Peebles leent zich uitstekend voor fiets- of wandeltochten. Het PEEBLES HOTEL is ook een prima uitvalsbasis voor een dagje citytrippen: naar Edinburgh is het slechts 45 minuten rijden. ​

Peebles Hydro in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​ ​
​​
Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar:

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.