Mill Hotel: bekroond hotel in 18e-eeuwse molen

Het New Lanark Mill Hotel is een voormalige katoenspinnerij, die werd verbouwd tot een luxe hotel met ruime kamers. Met recht een hotel met historie. De Zuid-Schotse natuur ligt om de hoek en het is slechts een uur rijden naar Glasgow en Edinburgh.

Dit is jouw autovakantie:

  • Glooiende landschappen worden in deze regio afgewisseld met ruige watervallen en rustgevende Lochs
  • Comfortabel overnachten in een luxe hotel met ruime kamers
  • ​​Jouw autovakantie begint in de haven van IJmuiden met een luxe & comfortabele overtocht naar Newcastle 

    Schitterend Engeland
    DE REIS NAAR HET MILL HOTEL

Met onze cruiseferry PRINCESS of KING Seaways reis je comfortabel naar Engeland. In IJmuiden rijd je de auto aan boord, waarna je vakantie officieel is begonnen.

Begin je overtocht met een drankje in de bar en een heerlijk diner in een van de toprestaurants. Daarna kun je een filmpje pakken in de bioscoop, of nog even lekker ontspannen in de bar.

De volgende ochtend kom je uitgerust aan in Newcastle, na een overnachting in je eigen hut. Na aankomst in Newcastle rijd je in 2,5 uur naar het Mill Hotel in New Lanark.​

DE OMGEVING: NEW LANARK

Het 18e eeuwse dorpje New Lanark staa t op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze voormalige katoenspinnersplaats is prachtig gerestaureerd en ligt middenin de bosrijke Schotse natuur.

Een must see tijdens jouw autovakantie in het MILL HOTEL zijn de Falls of Clyde. Deze bijzondere watervallen liggen op loopafstand van het hotel.

Vanuit New Lanark ben je binnen een uur in zowel Glasgow als Edinburgh, ook de perfecte uitvalsbasis voor een dagje citytrippen dus!

m​ill Hotel in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.