The Winnock: charmant hotel ​in hartje Schotland

Bezoek het National Park van Loch Lomond & The Trossachs voor een geweldige kennismaking met Schotland. Uitgestrekte meren, hoge bergtoppen en lange valleien sieren het landschap. Uitvalsbasis is het charmante Winnock Hotel. Een old time favorite!

Dit is jouw autovakantie:

  • Bezoek één van Schotlands mooiste en meest toegankelijke regio’s: Loch Lomond & The Trossachs
  •  Verblijf in The Winnock Hotel; al bijna 20 jaar het meest populaire hotel onder onze reizigers
  • ​Jouw autovakantie naar Schotland begint met een luxe overtocht naar de haven van Newcastle
    Schitterend Engeland

DE REIS NAAR HET HOTEL: THE WINNOCK

De vakantie naar Schotland start zodra je aan boord rijdt van de luxe cruiseferry van DFDS. Rond 17.30 zet je koers richting het Engelse Newcastle waar je de volgende ochtend na het ontbijt aanmeert. Vanaf hier rijd je zelf verder naar THE WINNOCK HOTEL

Aan boord zijn er verschillende mogelijkheden om een gezellige avond te hebben. Lekker eten, een drankje doen, of zelfs een bioscoop bezoeken. 

Uiteraard wil je de volgende morgen uitgerust aankomen. En dus verblijf je in een comfortabele eigen hut. De mate van luxe bepaal je zelf. Aan boord zijn standaard hutten, maar ook een luxe Premium Class hut met zelfs een eigen hutsteward.​​

DE REGIO LOCH LOMOND & THE TROSSACHS


Deze bestemming is ideaal wanneer je de diversiteit van Schotland wilt ontdekken, zonder dat je dagen in de auto wilt zitten. Op zo'n drie uur rijden van de Terminal in Newcastle verblijf je al tussen de hoge bergen, meren en valleien.  

Tevens vind je in de regio Loch Lomond & The Trossachs mooie kastelen. Denk hierbij ook zeker aan Stirling Castle. Whisky-liefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan de Glengoyne whiskydistilleerderij. Alles ligt op korte rijafstand van elkaar. Zo zie je in een paar dagen het echte Schotland. 
​​Winnock hotel in beeld
 

Klik op de afbeelding om te vergroten​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.