Murraypark Hotel: een ideale uitvalsbasis om Schotland te leren kennen

Midden tussen twee National Parks en tussen de charmante Schotse steden ligt het Murraypark Hotel verscholen. Dit kleine hotel is een hartelijk en welkom thuis in Schotland. Een ideale uitvalsbasis om het schitterende land te leren kennen.

Dit is jouw autovakantie:

  • Bezoek het schitterende National Park Loch Lomond & The Trossachs
  •  Verblijf in het Murraypark Hotel: een kleinschalig en heel gezellig thuis in Schotland
  • ​Vaar per luxe cruiseferry van IJmuiden naar Newcastle en geniet van een heerlijke overtocht
​ 
DE REIS NAAR MURRAYPARK HOTEL

De vakantie naar het Murraypark Hotel start zodra je in IJmuiden aan boord rijdt van de cruiseferry. Rond 17.30 zet je koers richting het Engelse Newcastle. De volgende ochtend meer je na het ontbijt aan. Vanaf hier rijd je zelf verder naar het Murraypark Hotel.

Aan boord zijn er verschillende mogelijkheden om een heerlijke avond uit te hebben. Snel op naar het dek om de kust langzaam uit het zicht te zien verdwijnen. Daarna lekker dineren in één van de drie restaurants. En de avond sluit je af met een drankje in de bar of zelfs een bioscoopbezoek.

Uiteraard wil je uitgerust aankomen in Schotland. En dus verblijf je in een comfortabele eigen hut. Hutten zijn er in alle soorten en maten. Aan boord zijn standaard hutten, maar ook een luxe Premium Class hut met zelfs een eigen hutsteward.

MURRAYPARK HOTEL & DE OMGEVING

Het Murraypark Hotel in het plaatsje Crieff ligt tussen twee grote National Parks. Aan de westkant ligt Loch Lomond & The Trossachs. Een schitterend bosrijk gebied met hoge bergen, afgewisseld met uitgestrekte meren en valleien. Loch Lomond zelf is het grootste meer van Schotland. Het wordt ook wel de koningin van alle lochs genoemd.

Ten Noorden van Crieff vind je Caimgorms National Park. Dit gebied leent zich uitstekend voor lange wandeltochten door de prachtige natuur. Liever een stad bezoeken? Wanneer je van Newcastle richting je hotel rijdt, kom je langs Edinburgh. Een must see. Dichterbij het hotel ligt Stirling. Een kleiner stadje, maar minstens zo sfeervol en mooi!

Het MURRAY PARK HOTEL zelf is een heel kleinschalig en warm hotel. Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je kunt gebruik maken van alle wellness faciliteiten van het zusterhotel Crieff Hydro dat iets verderop ligt.

​​jouw autovakantie in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.