Quick Book

Portnellan: luxe lodges in het schitterende Nationaal Park

Luxe verblijven en toch het gevoel hebben dat je midden in de natuur leeft. Dat kan! Verblijf in de luxe lodges op het vakantiepark Portnellan. De omgeving is prachtig: het welbekende Nationale Park de Trossachs. 

Dit is jouw autovakantie​​:

  • Prachtige natuur, leuke dorpjes en Schotse steden…Al het moois van Schotland in een heerlijke korte vakantie
  • Verblijf in luxe lodges op vakantiepark Portnellan midden in National Park ‘The Trossachs’
  •  Begin jouw autova​kantie naar Schotland aan boord van onze luxe cruiseferry voor een zorgeloze overtocht 
​​​​
​ 
DE REIS NAAR ​PORTNELLAN LODGES

Niet alleen het verblijf in Schotland is aangenaam. Ook de reis naar je vakantiebestemming is onderdeel van het vakantieplezier.

Rijd in de vooravond in IJmuiden aan boord van de luxe cruiseferry en na een ontspannen avond en nacht meer je de volgende ochtend aan in Newcastle. Je hebt uiteraard de beschikking over een eigen hut. 

Verveel je aan boord geen minuut. Heerlijk eten, een drankje in een gezellige bar of zelfs een nieuwe film kijken in de bioscoop. Het is allemaal mogelijk. 

De volgende ochtend rijd je door het prachtige Schotse natuurlandschap naar het vakantiepark.

​​​
PORTNELLAN LODGES & DE OMGEVING

Portnellan Lodges is gelegen in het plaatsje Crianlarich. Dit ligt aan de noordkant in het National Park 'The Trossachs'. Hier wordt de natuur ruiger en bergachtiger. Het beeld dat je kent van de bekende en oh zo geliefde Highlands.

Vanuit dit vakantieadres kun je perfect de Highlands intrekken. Het bekende Fort William en de hoogste berg van Schotland 'Ben Nevis' liggen op ruim een uur rijden. Ideaal om een dag naartoe te gaan. Vanuit Fort William rijdt ook de bekende Harry Potter trein de Highlands in. Prachtige vergezichten gegarandeerd!

Wanneer je moe maar voldaan aan het einde van een dag in de natuur terugkeert in PORTNELLAN LODGES zal het je aan helemaal niets ontbreken. De lodges zijn luxe en ruim. Een heerlijke plek om te verblijven. ​​​​

Portnellan Lodges in beeld​

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​


​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.