Quick Book

Logierait Pine Lodges: verblijf aan de voet van de Highlands

Is Schotland voor jou zo’n land waar je ooit nog naartoe wilt? Dan is Logierait Pine Lodges de ideale uitvalsbasis om kennis te maken met de diversiteit van het schitterende Schotland. De reis is uitstekend beoordeeld door je vele voorgangers!

Dit is jouw autovakantie:

  • Bezoek één van Schotlands mooiste regio’s, de ruige en bergachtige Highlands
  •  Verblijf op het kleinschalige & rustgevende vakantiepark Logierait Pine Lodges in één van de schitterende lodges
  •  Begin jouw autovakantie met een zorgeloze overtocht naar Newcastle met onze luxe cruiseferry
​ 
JOUW REIS NAAR SCHOTLAND PER CRUISEFERRY

Niet alleen een verblijf in Schotland en Logierait Pine Lodges is aangenaam. Ook tijdens de reis per luxe cruiseferry zal het je aan niets ontbreken. 

Eenmaal aan boord maak je ke​nnis met de vele faciliteiten. Drie restaurants, een lounge bar, een wijn-bar, een casino… Het zal je aan niets ontbreken. 

Je overnacht in een eigen 2 persoonshut. Er is keuze uit verschillende huttypes. Van basic tot luxe. Bij de ruimere en luxere hutten in onze Premium Class is het heerlijke ontbijtbuffet al inclusief.

​ 
​LOGIERAIT PINE LODGES & DE HIGHLANDS

LOGIERAIT PINE LODGES ligt in het toeristische, maar kleine, dorpje Pitlochry. Het is de toegangspoort naar de Highlands. Mede hierdoor is het dorp een populaire verblijfplaats voor de toeristen die Schotland bezoeken. De Ben Vrackie en Loch Faskally liggen in dit dorp en zijn de ideale plekken voor een wandeling of pittige fietstocht. 

Natuurlijk kun je vanaf Pitlochry ook schitterende dagtochten maken. Cairngorms National Park ligt in de buurt, net als de stad Perth. Net hierbuiten vind je het schitterende kasteel Scone Palace. Een absolute aanrader. Verder weg vind je de outdoor-stad Fort William en de Ben Nevis

Komt de avond in zicht, dan is er altijd je eigen en ruime vakantiehuisje op Logierait Pine Lodges. Het is van alle gemakken voorzien. Niet voor niets wordt dit park door iedere reviewsite uitstekend beoordeeld. Dit kleinschalige vakantiepark ligt aan de Rivier de Tay. Dit levert prachtige vergezichten op.​

jouw autovakantie in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.