Quick Book

​Loch Fyne Hotel & Spa: aan de westkust van schotland

Een prachtig uitzicht over het meer Loch Fyne, nabij de golfclub van Inveraray en om de hoek van het Argyll Forest Park zijn nog maar een paar pluspunten die dit populaire hotel bevat. Het Loch Fyne Hotel en Spa met 4 sterren is een perfecte uitvalsbasis aan de westkust waar je aan niets ontbreekt!

Dit is jouw autovakantie:

  • Drie nachten wakker worden met vrij uitzicht over Loch Fyne
  • Verblijven in een prachtige omgeving met vele outdoormogelijkheden
  • Jouw verblijf bevat tevens spafaciliteiten en een restaurant met uitstekende visgerechten & whisky's
​​​​

DE SNELSTE ROUTE NAAR SCHOTLAND..

..is per luxe cruiseferry! En tevens de meest relaxte manier. Je rijd met je auto aan boord en de vakantie kan direct beginnen.

Terwijl het schip koers zet naar Engeland, heb jij in de tussentijd een heerlijke avond AAN BOORD. Van restaurants, bars tot het casino en een bioscoop. Én een heerlijke nachtrust, want je verblijft in je eigen comfortabele hut.

Jouw reis naar Schotland begint al door de prachtige omgeving in Noord-Engeland. Binnen een uur bereik je de Schotse grens. De route naar het hotel is 4,5 uur rijden vanaf de terminal, maar dat is helemaal niet erg. Want de reis er naartoe is al adembenemend!

​​​​

DÉ PERFECTE UITVALSBAS​IS

Verblijf je bij LOCH FYNE HOTEL & SPA​, dan kun je alle kanten op. De locatie is super, middenin het prachtige Argyll landschap, aan de westkust van Schotland.

Het hotel is gelegen aan Loch Fyne en omringd met wandel- en fietspaden door de bosrijke omgeving. Ook kun je boottochtjes maken naar de eilanden zoals Jura of varen op het Crinan Canal, kayakken, abseilen of een bezoek brengen aan de gevangenis van Inveraray. Een bezoek aan de gevangenis is leuk voor jong en oud met interactieve rondleidingen! Loop dan ook even lang hét whisky winkeltje van Schotland in het centrum Inveraray.​

En naast deze uitstapjes kun je natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar The Trossachs rijden óf aan boord stappen van 's werelds laatste zeevarende radarstoomboot naar het eiland Bute. Écht een aanrader!

​Jouw autovakantie naar Loch Fyne Hotel & Spa in beeld


Klik op de afbeelding om te vergroten​​