Quick Book

Kenmore Hotel: een écht Schots Hotel in de ruige Highlands

Alles tijdens deze vakantie ademt Schotland. Het is een combinatie van de mooiste natuurgebieden, de vele outdoor mogelijkheden, typisch Schotse dorpjes en de altijd vriendelijke inwoners. Tijdens deze reis met verblijf in het Kenmore Hotel ontbreekt het je aan niets.

Dit is jouw autovakantie:

  • Een minivakantie in één van Schotlands mooiste regio’s, de ruige en bergachtige Highlands
  •  Verblijf in het authentieke & elegante Kenmore Hotel (dateert uit 1572) in het dorpje Pitlochry
  • Reis in stijl naar Schotland via een overtocht van IJmuiden naar Newcastle aan boord van onze luxe cruiseferry

KENMORE HOTEL & DE OMGEVING

Om in Schotland te komen, wacht eerst een ontspannen overtocht per luxe cruiseferry op je. Rijd je auto aan boord in IJmuiden en de vakantie kan beginnen.  

Eenmaal aan boord heb je de beschikking over je eigen comfortbale hut. Je kunt kiezen uit de standaard klasse tot luxe commodore hut.   

Het zal je ook buiten de hut aan niets ontbreken. Schuif aan in het restaurant naar keuze voor een heerlijk ​diner. En uiteraard bieden de bars voldoende plek voor een afzakkertje zodat jullie nog de plannen voor de komende dagen kunnen doornemen.

KENMORE HOTEL & DE OMGEVING

Het dorpje Pitlochry wordt ook wel de toegangspoort tot de Highlands genoemd. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een outdoor vakantie. Nabijgelegen vind je Ben Vrackie en Loch Faskally. Ideaal voor een pittig fietstochtje of lange wandeling. Ook Cairngorms National Park is een aanrader. 

Ga je vanuit Pitlochry de Highlands in dan vind je op een kleine 2 uur rijden het bekende stadje Fort William en de hoogste berg van Schotland, Ben Nevis. Liever steden bezoeken? Perth ligt op nog geen 30 minuten rijden. Glasgow is ook geschikt voor een dagbezoek.  

Tijdens je verblijf is het KENMORE HOTEL een warm thuis. Comfortabel en luxe zonder dat het de Schotse charme heeft verloren. Je kijkt uit over de rivier de Tay.​​​

KENMORE HOTEL IN BEELD​

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.