Quick Book

Atholl Palace Hotel: pure luxe middenin de Schotse Highlands

Aan de voet van de ruige Schotse Hooglanden ligt het pittoreske dorpje Pitlochry. Hier prijkt het luxueuze Atholl Palace, dat uitkijkt over een prachtig parklandschap. Gegarandeerd genieten!

Dit is jouw autovakantie:

  • Een minivakantie in één van Schotlands mooiste regio’s, de ruige en bergachtige Highlands
  •  De mystieke sfeer in het Atholl Palace Hotel in het dorpje Pitlochry zorgt voor een onvergetelijk verblijf
  •  Jouw autovakantie begint aan boord van onze luxe cruiseferry met een zorgeloze overtocht naar Newcastle
​ 
​DE REIS NAAR SCHOTLAND PER CRUISEFERRY

Niet alleen een verblijf in Schotland en Atholl Palace is ontspannen en comfortabel. Ook de reis naar jouw vakantiebestemming is onderdeel van het vakantiegenot. 

Rijd aan boord in IJmuiden en de vakantie begint. Terwijl jij geniet van een heerlijk diner, een drankje in de bar en een comfortabele nachtrust zetten wij koers naar het Noord-Engelse Newcastle. 

Wanneer we de volgende ochtend na het ontbijt aanmeren, is het nog ongeveer 3,5 uur rijden naar Pitlochry. Maar neem de tijd. Rijd langs Edinburgh of neem een route door prachtige natuurgebieden. Deze vakantie is op en top genieten van het goede leven.​

​ 
ATHOLL PALACE HOTEL, TE MIDDEN VAN DE HIGHLANDS

Je verblijft aan de voet van de Highlands in het typisch Schotse dorpje Pitlochry. Gezien de ligging nabij Ben Vrackie en Loch Fa​skally is dit dorp bij vele toeristen in trek. Toch blijft de rust en gezelligheid behouden. Ook vind je in Pitlochry de kleinste whisky distilleerderij. 

Natuurlijk kun je vanaf Pitlochry ook schitterende dagtochten maken. Outdoor-stadje Fort William en de Ben Nevis liggen op een kleine twee uur rijden. Dichterbij vind je Cairngorms National Park. 

Na een dag in de natuur is ATHOLL PALACE jouw ideale thuis. Een luxe kamer, een restaurant met heerlijk Schots eten en een breed scala wellness faciliteiten. Dat is Atholl Palace. ​​

​​

Atholl Palace in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.