Holiday Inn Express Waterfront: de Ideale uitvalsbasis

Edinburgh is niet alleen de hoofdstad van Schotland, het is ook de mooiste en populairste stad. Je verveelt je hier werkelijk geen seconde. Edinburgh Castle, The Royal Mile, kronkelige steegjes met lokale winkeltjes en pubs en veel musea. Een aanrader!

Dit is jouw autovakantie naar Edingburgh​:

  • Bezoek de mooiste stad van Schotland, met haar Old Town, Edinburgh Castle en vele musea en galerieën
  •  Verblijf in Holiday Inn Express Waterfront in trendy wijk Leith. Een comfortabel hotel met luxe kamers
  •  Begin jouw reis met een overtocht aan boord van onze luxe cruiseferry en vaar zorgeloos de Noordzee over
​​
​ 
Jouw reis naar edinburgh

Je reis naar Edinburgh begint en eindigt aan boord van KING of PRINCESS Seaways. Dagelijks vertrekken de cruiseferry's om 17.30 uur in IJmuiden en meren de volgende ochtend om 9.00 uur aan in het Noord-Engelse Newcastle. Vanaf hier rijd je in twee uur naar je hotel in Edinburgh. 

Een lange reis? Nee hoor, eenmaal aan boord vliegt de tijd voorbij. Schuif aan in één van de drie restaurants voor een lekker diner. En uiteraard mag een drankje in de bar of club niet ontbreken.  

De overnachting is in een eigen hut met douche en toilet. Je kunt kiezen uit diverse huttypes. Van standaard tot luxe. Voor 2 personen, of zelfs een familiehut.​​

De hoofdstad van Schotland

De hoofdstad Edinburgh is één van Europa's mooiste steden. Een stad waar historie & het moderne leven mooi met elkaar vervlochten zijn. De stad heeft iets lieflijks met een stoer Brits randje. Op iedere hoek van de straat vind je pubs met goed eten en volop gezelligheid. Er zijn veel musea die de historie van Schotland laten zien.  

Vergeet ook zeker Edinburgh Castle niet. Vanaf hier heb je uitzicht over de skyline van Edinburgh. Daarnaast biedt de stad ook op winkelgebied veel. Op de Royal Mile en Princess Street wisselen vintage winkels en moderne winkelketens wisselen elkaar af. 

In de wijk Leith ligt het HOLIDAY INN LEITH. The Royal Yacht Brittannia ligt direct naast het hotel. Het hotel is een comfortabel middenklasse hotel. Ideaal voor een verblijf in deze leuke stad.​​​

Jouw autovakantie naar edingburgh ​in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten  

​​

Anderen keken ook naar

​Anderen keken ook naar:

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.