Airth Castle: luxe overnachten in de buurt van Schotse steden

Overnachten in een kasteel op een unieke locatie in Schotland? Heerlijk toch! Airth Castle biedt het beste van twee Schotse werelden. Rust en relaxen in het hotel. En de drie leukste steden van het land in de directe omgeving.

Dit is jouw autovakantie:

  • Bezoek de drie leukste steden van Schotland: Edinburgh, Glasgow en Stirling
  •  Verblijf in het Airth Castle Hotel, maak je op voor een koninklijk verblijf in dit kasteel
  • Vaar per luxe cruiseferry van van IJmuiden naar Newcastle en jouw vakantie is begonnen
​​ ​ 
REIS NAAR HET AIRTH CASTLE HOTEL

Je reis naar Schotland begint en eindigt aan boord van KING of PRINCESS Seaways. De luxe cruiseferry's vetrekken dagelijks om 17.30 uur in IJmuiden en meren de volgende ochtend om 9.00 uur aan in het Noord-Engelse Newcastle.

Een lange reis? Nee hoor, eenmaal aan boord vliegt de tijd voorbij. Er zijn volop mogelijkheden om heerlijk te dineren. En uiteraard mag een drankje in de bar niet ontbreken.

De overnachting is in een eigen hut met douche en toilet. De hutten zijn er voor zowel 2- als 4 personen. De mate van luxe laten we ook aan jou over. Kies zelf hetgeen bij jou past! 

​​
    Schitterend Engeland

AIRTH CASTLE HOTEL & DE OMGEVING​

Misschien denk je bij Schotland vooral aan natuur, maar vergeet ook de steden niet. De hoofdstad Edinburgh is één van Europa's mooiste steden en wordt jaarlijks door de vele toeristen bezocht. De stad is een echte leefstad. Pubs met goed eten en volop gezelligheid vind je op iedere hoek van de straat. Er zijn veel musea die de historie van Schotland laten zien. Vergeet ook zeker Edinburgh Castle niet. Daarnaast biedt de stad ook op winkelgebied veel. Vintage winkels en moderne winkelketens wisselen elkaar af.

Maar er zijn meer steden. Glasgow is een modernere stad. Na Londen kent er geen andere stad in de UK zoveel winkels en musea. De driehoek van steden wordt verder gecompleteerd door Stirling. Dit is de kleinste van de drie, maar daardoor ontstaat hier juist een hele leuke sfeer. Een must om te bezoeken.         

Te midden van deze steden vind je het Airth Castle Hotel. Dit hotel was vroeger echt een kasteel. In de stallen zijn tegenwoordig moderne en ruime kamers te vinden. Verder biedt het hotel diverse wellness faciliteiten en een restaurant met top keuken.​

​JOUW AUTOVAKANTIE IN BEELD​


Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.