Quick Book

Rondreis Schotland 'Meren en Legendes'

Schotland kent zijn vele lochs en legendes, zoals de welbekende Loch Ness. Deze 9-daagse rondreis is ideaal. Je verblijft meerdere dagen te midden van Schotland in het luxe Kenmore Hotel en het charmante Winnock Hotel. Reis op je eigen gemak langs de meren en legendes van Schotland!

Dit is jouw rondreis door Schotland met de auto:

  • Vaar per luxe cruiseferry van IJmuiden naar Newcastle met verblijf in een 2-pers. hut
  • Negen dagen rondreizen door Schotland incl. verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • Rijd door het ruige gebergte van Highland Pertshire en langs de lochs van Schotland
​​​​​
Ontspannen reizen

Deze rondreis brengt je per luxe cruiseferry naar het Noorden van Engeland en per eigen vervoer reis je verder door het prachtige Schotland. Een ontspannen begin van jouw rondreis. Je verblijft in jouw eigen comfortabele hut en aan boord ben je van alle gemakken voorzien.​

​​Dag 2, 3, 4 - Kenmore Hotel

Het authentieke Kenmore Hotel (dateert uit 1572) ligt in het dorpje Pitlochry, waar je de eerste drie nachten in Schotland verblijft.

Meer informatie over het Kenmore Hotel

​​Dag 5, 6 & 7 - Winnock Hotel

Tevens verblijf je drie nachten in het populaire Winnock Hotel, gelegen aan de rand van het National Park The Trossachs. Een geweldige omgeving en perfecte uitvalsbasis!

Meer informatie over het Winnock Hotel


​​​​Dag 8 & 9 - De terugreis

Door de prachtige omgeving rijd je terug richting de terminal voor de terugreis en ga je een fijne avond aan boord tegemoet. De volgende morgen kom je uitgerust aan in Nederland.​

Rondreis "Hart van Schotland" in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.